Een gezonde en duurzame samenleving, dat is waar wij van Valstar Simonis onze kennis voor inzetten. Dat is ook waarvoor onze relaties en opdrachtgevers met hun complexe, technische vragen bij ons aankloppen. En daar kunnen wij jouw expertise en inzet goed bij gebruiken. Vind jij het net als wij belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om gezonde, circulaire, flexibele én comfortabele gebouwen te ontwerpen? Dan zoeken wij jou! Want bij Valstar Simonis is er altijd ruimte voor kritische onderzoekers die willen verbinden en samenwerken. Op onze beurt bieden wij jou alle ondersteuning om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Jouw functieomschrijving
Als Technicus/Engineer Werktuigbouwkunde werk je aan het ontwerp van werktuigkundige installaties binnen en rondom gebouwen. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis. Tevens overleg je met de BIM-modelleurs en ontwerpers van andere disciplines om het integrale ontwerp de kwaliteit mee te geven waar wij voor staan.

Jouw profiel
Heb jij een opleiding Installatietechniek of werktuigbouwkunde succesvol afgerond? En vind je het leuk om onze projectmanagers te ondersteunen bij uiteenlopende projecten waarbij je zelfstandig jouw ontwerpwerkzaamheden uitvoert? Natuurlijk hoort het schrijven van rapporten, het maken van (VABI)-berekeningen en het opzetten van principeschema’s ook bij jouw taken maar is voor jou een ‘koud kunstje’. Het is daarnaast ook heel fijn als je ook nog goed kunt communiceren én een fijne, enthousiaste collega bent. Herken jij jezelf hierin, twijfel dan niet en maak snel een afspraak.

Dit bieden wij jou!
Medewerkers werken graag bij ons, omdat wij aan aansprekende en technisch complexe projecten werken. Denk aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag, de renovatie van Paleis ’t Loo in Apeldoorn, het UMCG en het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld, gebouw Atlas van de TU in Eindhoven.

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Tevens word je intern op- en begeleid door je coach, want wij zien jou graag groeien. Standplaats is ons mooie kantoor in Rijswijk. Wij hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar een 32-urige werkweek behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Maken wij snel een afspraak?
Wij maken graag snel kennis met jou zodat wij je alles kunnen vertellen over deze veelzijdige functie. Je kunt hiervoor contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien wij graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.