Crossover 11 Gr

Projecten

DE PROJECTEN WAAR WIJ ONTZETTEND TROTS OP ZIJN

Jaarlijks werken we aan zo’n 175 projecten. Van het transformeren van een leegstaand kantoorgebouw naar een fijne woonomgeving tot het ontwikkelen van een nieuw universiteitsgebouw. De vraag is vaak divers en soms enorm uitdagend. Daar zetten we graag onze kennis voor in en we zijn trots op wat we gerealiseerd hebben

Selecteer Marktsegmenten
Marksegmenten filter
Selecteer Specialismen
Specialismen Filter
Crossover 11 Gr

Crossover

In Amsterdam Zuid, nabij station RAI en de Zuidas wordt het project Crossover ontwikkeld, een bijzonder en multifunctioneel gebouw waar wonen, werken en ondernemen centraal staan!
02 Ashram College

Ashram College

Op het terrein van het huidige Ashram College verrijst op dit moment een gloednieuw, gezond, energiezuinig en duurzaam schoolgebouw. Het wordt een bijna energieneutraal schoolgebouw zonder gasmeter, met warmtepompen en zonnepanelen op het dak.
Gevel Itv

Faculteit voor Geo-informatie en Aardobservatie (ITC) van de Universiteit Twente

Een oud laboratoriumgebouw is getransformeerd naar een modern, duurzaam en circulair faculteitsgebouw met een huiselijke en groene beleving.
882 Kröller Müller Museum Cam06 (002)

(in ontwerp) Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum heeft ambitieuze uitbreidingsplannen. Om die te realiseren heeft de Japanse architect Tadao Ando in 2020 een ontwerp geleverd, met respect voor de natuurlijke omgeving en de bestaande gebouwen.
230516 Hetloo Lores 83

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo biedt huisvesting aan een van onze nationale musea, het voormalig Koninklijk Paleis. Het Paleis is gerenoveerd en uitgebreid om zijn rol en missie in de toekomst nog beter te vervullen.
Atrium Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Een duurzaam schoolgebouw dat bovendien energieneutraal, flexibel en circulair is. Bekijk de video hierover.
Provinciehuis Zuid Holland Licht Via Dak

Provinciehuis Zuid-Holland

Het hoofdgebouw van de Provincie Zuid-Holland is gerenoveerd en verduurzaamd. Daarmee geeft het project invulling aan de ambitie van de provincie om al haar gebouwen klimaatneutraal te maken.
Agora Theater

Agora Theater

Het Agoratheater valt op door de bijzondere bouwkundige vormgeving. Het gebouw is vormgegeven als een gefacetteerd sculptuur met een huid die door de wisselende perforaties een caleidoscopisch effect creëert.
FNWI - Header

Fac. Natuurkunde, Wiskunde & Informatica UvA

Een onderwijsgebouw voorzien van onderwijsvoorzieningen, laboratoria (van diverse soorten, wat complexe installaties met zich meebracht), bibliotheek, kantoren en centrale voorzieningen voor de Universiteit van Amsterdam.