Foto Mt Valstar Simonis

Wie we zijn

Valstar Simonis is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau

Met zo’n 70 collega’s ontwerpen wij voor opdrachtgevers slimme, flexibele en duurzame gebouwinstallaties. Met kennis van zaken om complexe en uitdagende vraagstukken op te pakken. In een plezierige samenwerking met gedreven ontwerp-/bouwpartners. En met vijf vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Zo borgen we de continuïteit en kunnen we snel schakelen.

70

Professionals

1000

Jaar gezamenlijke ervaring

150+

Projecten per jaar
Werken bij

ONZE PIJLERS

WAT WIJ BELANGRIJK VINDEN

Wij geloven in een houdbare wereld voor iedereen. Waar mensen met plezier wonen, werken en recreëren. Daarom werken we bij Valstar Simonis aan comfortabele, flexibele gebouwen die onze leefomgeving niet belasten. Maar die daar zelfs positief aan bijdragen. Inventief ontworpen gebouwinstallaties helpen daarbij. Een gebouw waarin je met plezier woont, werkt of recreëert, behoudt immers zijn waarde. Comfort draagt bij aan de gezondheid en productiviteit van mensen. En als een gebouw eenvoudig kan worden aangepast aan veranderende functies, dan wordt het duurzaam en circulair.

ONZE PIJLERS IN HET KORT

De noodzaak om de samenleving duurzaam te maken wordt steeds groter. Om die ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren, is kennis van zaken en samenwerking in een team van specialisten steeds meer noodzakelijk. Wij zijn een bijzonder installatieadviesbureau waar kennisontwikkeling en samenwerken hand in hand gaan.

Onze Professionals

Met zo’n 70 vaste medewerkers vormt Valstar Simonis een deskundig, hoogopgeleid, maar vooral enthousiast team van ingenieurs en adviseurs in de disciplines werktuigbouwkunde, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, commissioning en energie & duurzame ontwikkeling. Aangevuld met staffuncties op het gebied van financiën, HR, ICT en communicatie. We werken in wisselende teams jaarlijks aan zo’n 175 projecten. Medewerkers zijn betrokken bij en werken met veel plezier aan onze missie om de wereld gezond en houdbaar te maken. Iedereen heeft hierin zijn eigen rol en verantwoordelijkheid. We laten je graag zien wat we in huis hebben!

Onze Professionals

WAAR WE GOED IN ZIJN

Gezonde, comfortabele en duurzame gebouwen beginnen met een deskundig ontwerp. Met ruim 70 jaar ervaring op het gebied van installatieadvies, opgedaan in heel veel mooie en uitdagende projecten, hebben we alle kennis in huis opdrachtgevers hierin te adviseren. Maar we lopen ook voorop op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.