Header Werken Bij Civic Itc Enschede Vue Entrance Interior Hdv4

Werken bij

Echt impact maken met jouw kennis?

Met zo’n 70 collega’s verdeeld over vijf vestigingen maken wij de samenleving gezonder en duurzamer. Onze slimme adviseurs zetten hun kennis in om de beste (technische) oplossingen te bedenken voor gezonde, circulaire, flexibele én comfortabele gebouwen. Wil jij ook impact kunnen maken? Dan zijn we op zoek naar jou.

0
Professionals
0
Jaar gezamenlijke ervaring
0 +
Projecten waar wij trots op zijn

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

We zijn altijd op zoek naar talenten

Bij Valstar Simonis zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die net als wij de urgentie voelen onze wereld beter achter te laten voor toekomstige generaties. Deel jij deze visie met ons? En wil je graag werken in een gedreven team, waar kennisdeling en samenwerking centraal staan? Dan maken we graag kennis met je. Op onze beurt bieden we je alle ondersteuning om jezelf te ontwikkelen, in een plezierige werkomgeving en met passende verantwoordelijkheid.

ONZE PIJLERS IN HET KORT

Een gezonde en duurzame wereld is onze missie. Duurzaamheid zit dan ook in onze genen. Per jaar geven we in zo’n 175 projecten vorm aan deze missie. In wisselende teams waar samenwerking en kennisdeling centraal staan. Maar vooral ook plezier. En dit alles om voor onze opdrachtgevers tot het beste, en dus meest duurzame, resultaat te komen.

ONZE MEDEWERKERS AAN HET WOORD

“ONS TEAM VOOR U: ERVAREN, BETROKKEN, CREATIEF EN ENTHOUSIAST.”

Ir. Wilfried van Mierlo, Senior Adviseur, Valstar Simonis BV

Bekijk de video van Wilfried

Foto Quote Wilfried Van Mierlo Small

Maak kennis met ons team van enthousiaste adviseurs

ONZE SOLLICITATIE PROCEDURE

Telefonische kennismaking

Een CV en motivatiebrief zeggen lang niet alles en daarom start onze HR Officer Jennifer altijd met een korte telefonische kennismaking. Zij neemt met je door waar je ambitie en wensen op werkgebied liggen, om een inschatting te maken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens stelt zij jou voor binnen de organisatie.

UITGELICHTE VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar vakkundige engineers in werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Maar ook met andere ervaren ingenieurs met een interesse in installatietechniek of studenten op zoek naar een technische stage komen we graag in gesprek. Staat jouw functie er niet tussen maar wil je wel graag kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Vacature Adviseur installatietechniek

Vacature Directievoerder installatietechniek

Vacature Junior Specialist Duurzaamheid & Circulariteit