Vlag

Contact

VALSTAR SIMONIS HEEFT DIVERSE VESTIGINGEN

Met vier vestigingen verspreid over het land, zijn we altijd in de buurt van onze opdrachtgevers en de plek waar onze projecten gerealiseerd worden.

Bereikbaarheid Maanweg
Van harte welkom op onze nieuwe locatie op de Maanweg 174 in Den Haag. Ons kantoor bevindt zich op de 3e etage van gebouw B.

OV
De Maanweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: 500 meter van treinstation Voorburg of met bus 26 (vanaf Den Haag HS) of bus 28 (vanaf Den Haag CS). De halte is direct naast het gebouw op de Regulusweg.

AUTO
De Maanweg ligt direct aan de A12, afrit 4 Voorburg.

Parkeren
Parkeren is mogelijk in de eerste parkeergarage. Dit is de SDU-garage. De inrit bevindt zich op de Regulusweg aan de zijkant van het pand. Rijd de bushalte op en ga direct na de bushokje rechts richting het ‘steegje’ / ingang van de garage. Bij de ingang kun je Valstar Simonis selecteren in het belmenu om binnengelaten te worden. Na het parkeren van de auto bevindt zich in het midden van de garage de ingang naar de lift (aangegeven met ingang SDU). Hier moet je nog een keer aanbellen om binnen te komen. Vervolgens kun je direct met de lift naar de derde etage.

Parkeren en opladen elektrische auto
Elektrische auto’s kunnen alleen opgeladen worden op het parkeerterrein aan de achterkant van het pand. De ingang van dit parkeerterrein bevindt zich ook op de Regulusweg en staat aangegeven met een bord (‘Parkeren Maanweg 174’). Plek 16 t/m 21 is van ons en staat aangegeven met een bord.

Loop vervolgens terug naar de slagboom en langs het gebouw terug naar de hoofdingang (linksaf vanaf de slagboom). Voorbij de receptie kun je rechts naar de liften van gebouw B. Daar kun je je melden bij de intercom (belmenu Valstar Simonis) om binnengelaten te worden.