Vlag

Een nieuwe Raad van Commissarissen voor Valstar Simonis

Den Haag, februari 2023 – Advies- en ingenieursbureau Valstar Simonis heeft een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC). Jack ter Haar, Jane Chin-A-Fo en Arnold Burger volgen Astrid Sanson en Hans Klein Breteler op. Astrid en Hans zijn als commissaris ruim 10 jaar erg waardevol geweest voor de organisatie. Eind 2022 hebben zij, in goed overleg, plaats gemaakt voor de volgende generatie.

Jack ter Haar is de nieuwe voorzitter van de RvC. Jack heeft ruime managementervaring en is werkzaam als HR Directeur van de directies van Capgemini Nederland en Sogeti Nederland. Daarnaast  is hij maatschappelijk betrokken bij de ledenraad van de Vereniging Achmea en voorzitter van Stichting Physico.

Jane Chin-A-Fo heeft vele jaren in uiteenlopende financiële (management)functies binnen het bedrijfsleven en de overheid gewerkt. Op dit moment is zij werkzaam als directeur bij Dudok Wonen. Eén van haar speerpunten hierbij is de verduurzaming van het woningbezit van Dudok Wonen. Daarnaast is ze lid van de Raad van Toezicht van het Centraal Museum in Utrecht.

Rvc
V.l.n.r.: Jack ter Haar, Jane Chin-A-Fo en Arnold Burger

Arnold Burger heeft lange tijd een eigen architectenbureau gehad, waarmee hij in binnen- en buitenland vooral werkte aan grootschalige complex maatschappelijke bouwopgaven, zoals ziekenhuizen, met een focus op innovatie en duurzaamheid. Aangezien duurzaamheid bij nieuwbouw in regelgeving is vastgelegd, zag hij een grotere uitdaging de bestaande gebouwde omgeving te verduurzamen. Om grip te krijgen op de complexiteit daarvan, is hij samen met zijn oudste dochter Eline (TU Delft, Industrieel Ecoloog) in 2018 TheEarlybirds gestart. TheEarlybirds ontwikkelen tooling en strategieën voor het aardgasvrij maken van de bestaande gebouwde omgeving.

Bij Valstar Simonis is duurzaamheid één van de belangrijkste speerpunten: duurzaamheid in de gebouwde omgeving en duurzaamheid in relaties met onze medewerkers en samenwerkingspartners. We zijn dan ook erg blij deze ervaren mensen in onze RvC te mogen verwelkomen.

DEEL DIT BERICHT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of een andere vraag? Wij beantwoorden deze graag voor je.

Meer Nieuws
882 Kröller Müller Museum Cam06 (002)
Nieuws

Kröller-Müller Museum kiest ontwerpteam voor uitbreiding museumgebouw

Het Kröller-Müller Museum heeft ambitieuze uitbreidingsplannen. Om die te realiseren heeft de Japanse architect Tadao Ando in 2020 een ontwerp...
230516 Hetloo Lores 61
Nieuws

Terugblik feestelijk event bij Paleis het Loo

Op dinsdag 16 mei zwaaiden de deuren van het nieuwe Paleis het Loo open voor relaties van DGMR, WSP en...
Vlag
Nieuws

Een nieuwe Raad van Commissarissen voor Valstar Simonis

Valstar Simonis heeft een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC). Jack ter Haar, Jane Chin-A-Fo en Arnold Burger volgen Astrid Sanson...