Vlag

Een nieuwe Raad van Commissarissen voor Valstar Simonis

Den Haag, februari 2023 – Advies- en ingenieursbureau Valstar Simonis heeft een nieuwe Raad van Commissarissen (RvC). Jack ter Haar, Jane Chin-A-Fo en Arnold Burger volgen Astrid Sanson en Hans Klein Breteler op. Astrid en Hans zijn als commissaris ruim 10 jaar erg waardevol geweest voor de organisatie. Eind 2022 hebben zij, in goed overleg, plaats gemaakt voor de volgende generatie.

Jack ter Haar is de nieuwe voorzitter van de RvC. Jack heeft ruime managementervaring en is werkzaam als HR Directeur van de directies van Capgemini Nederland en Sogeti Nederland. Daarnaast  is hij maatschappelijk betrokken bij de ledenraad van de Vereniging Achmea en voorzitter van Stichting Physico.

Jane Chin-A-Fo heeft vele jaren in uiteenlopende financiële (management)functies binnen het bedrijfsleven en de overheid gewerkt. Op dit moment is zij werkzaam als directeur bij Dudok Wonen. Eén van haar speerpunten hierbij is de verduurzaming van het woningbezit van Dudok Wonen. Daarnaast is ze lid van de Raad van Toezicht van het Centraal Museum in Utrecht.

Rvc
V.l.n.r.: Jack ter Haar, Jane Chin-A-Fo en Arnold Burger

Arnold Burger heeft lange tijd een eigen architectenbureau gehad, waarmee hij in binnen- en buitenland vooral werkte aan grootschalige complex maatschappelijke bouwopgaven, zoals ziekenhuizen, met een focus op innovatie en duurzaamheid. Aangezien duurzaamheid bij nieuwbouw in regelgeving is vastgelegd, zag hij een grotere uitdaging de bestaande gebouwde omgeving te verduurzamen. Om grip te krijgen op de complexiteit daarvan, is hij samen met zijn oudste dochter Eline (TU Delft, Industrieel Ecoloog) in 2018 TheEarlybirds gestart. TheEarlybirds ontwikkelen tooling en strategieën voor het aardgasvrij maken van de bestaande gebouwde omgeving.

Bij Valstar Simonis is duurzaamheid één van de belangrijkste speerpunten: duurzaamheid in de gebouwde omgeving en duurzaamheid in relaties met onze medewerkers en samenwerkingspartners. We zijn dan ook erg blij deze ervaren mensen in onze RvC te mogen verwelkomen.

DEEL DIT BERICHT

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel of een andere vraag? Wij beantwoorden deze graag voor je.

Meer Nieuws
Dsc03968 Kopie
Nieuws

Valstar Simonis richting een duurzame wereld

VLC magazine ging in gesprek met Karine Minnee (directeur bedrijfsvoering) en Olaf Oosting (directeur en senior adviseur duurzaamheid en circulariteit)...
Foto Aanbieding Actieagenda 1
Nieuws

Installatiesector wil tempo maken met circulariteit

Technische installaties in de gebouwde omgeving kunnen sneller circulair worden. Dat stelt de technieksector in de Actieagenda Circulaire Installaties....
Paris Proof 1 Roos Trommelen
Nieuws

114 ondertekenaars voor het Paris Proof Commitment: ook NS Stations en Rijksvastgoedbedrijf zetten hun handtekening

Vandaag hebben NS Stations en Rijksvastgoedbedrijf het Paris Proof Commitment van Dutch Green Building Council (DGBC) ondertekend. Dit gebeurde op...