Functieomschrijving:

Als duurzame ontwerper ontwerp je gezonde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis. Zo houd je je bezig met onder andere (complexe) berekeningen voor onze projecten (haalbaarheidsanalyse/VABI-berekeningen/Energieprestatie), het opstellen van energielabels, BREEAM en WKO-werkzaamheden (BRL6000-21). Daarnaast schrijf je, samen met collega’s, ontwerpteksten, aanbestedingsdocumenten en aanvullende adviesnotities over duurzame aspecten binnen een ontwerp. Als lid van het Kernteam Duurzaamheid verken je de duurzame ontwikkelingen die betrekking hebben op ons vakgebied, deelt deze kennis met collega’s en integreert deze in onze ontwerpfilosofie.

Wie zoeken wij:

Onze ideale kandidaat heeft een opleiding Installatietechniek (MIT/HIT) afgerond of heeft hierin praktische ervaring opgedaan en sterke interesse en ambitie in de duurzame aspecten van dit vakgebied. Als je jezelf echter herkent in de functiebeschrijving en een andere opleiding hebt genoten, dan maken we graag kennis met jou. Enige ervaring is een pré, maar we kunnen jou ook intern opleiden. We vinden het belangrijk dat je wilt werken aan een gezonde en houdbare wereld en dat je jouw kennis hiervoor in wilt zetten. Je hebt een open houding en bent communicatief sterk; soms hebben anderen nog een zetje nodig om duurzamer te acteren en jij wilt hen overtuigen. Je bent minimaal 32 uur (vier dagen) per week beschikbaar.

Wij bieden:

Medewerkers werken graag bij ons, omdat we aan aansprekende en technisch complexe projecten werken. Denk aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag, de renovatie van Paleis ’t Loo in Apeldoorn en het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld, gebouw Atlas van de TU in Eindhoven.

Daarbij zijn we een middelgrote organisatie, waardoor je vaak als teamlid betrokken bent bij alle fasen van een project en snel verantwoordelijkheid krijgt. Maar we laten je niet zwemmen; meer ervaren collega’s staan altijd stand by om jou de begeleiding te geven die je nodig hebt om de kwaliteit te leveren waar we voor staan.

Naast deze collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Standplaats is ons kantoor in Rijswijk, maar uitstapjes naar onze andere vestigingen komen ook voor. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden.

Over ons:

Valstar Simonis is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische gebouwinstallaties die zorgen voor comfort, veiligheid en duurzaamheid in gebouwen. Onze opdrachtgevers zijn onder meer universiteiten, ziekenhuizen, overheden en (grote) bedrijven. Op www.valstar-simonis.nl vind je meer informatie.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op

ad@valstar-simonis.nl.