Als technicus Elektrotechniek werk je samen met jouw slimme collega’s aan technisch uitdagende projecten. Je voegt waarde toe aan het ontwerp van elektrotechnische installaties binnen en rondom gebouwen, onder andere met behulp van Autocad en Revit. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis en schrijft, eventueel met begeleiding, ontwerp- en bestekteksten en aanvullende adviesnotities over deelonderwerpen.

Wie zoeken wij:

Je hebt een opleiding Installatietechniek succesvol afgerond en hebt al enige ervaring bij een installateur of adviesbureau als engineer.

Je ondersteunt onze projectmanagers bij diverse projecten en een groot aandeel hebben in het ontwerpen van technische installaties in een breed scala van gebouwen. Het schrijven van rapporten en het maken van berekeningen en het doorvoeren van wijzigingen in het ontwerp, is daarom voor jou een “koud kunstje”.

Als je daarnaast ook nog goed kunt communiceren én een fijne, enthousiaste collega bent, dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden:

Medewerkers werken graag bij ons, omdat we aan aansprekende en technisch complexe projecten werken. Denk aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag, de renovatie van Paleis ’t Loo in Apeldoorn en het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld, gebouw Atlas van de TU in Eindhoven.

Daarbij zijn we een middelgrote organisatie, waardoor je vaak als teamlid betrokken bent bij alle fasen van een project en snel verantwoordelijkheid krijgt. Maar we laten je niet zwemmen; meer ervaren collega’s staan altijd stand by om jou de begeleiding te geven die je nodig hebt om de kwaliteit te leveren waar we voor staan.

Naast deze collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Standplaats is ons kantoor in Rijswijk/Amsterdam, maar uitstapjes naar onze andere vestigingen komen ook voor. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Anne Djohari op 070-3072222.

Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl

Acquisitie is niet gewenst.