“Ik zet mij voor 100% in voor het beste resultaat voor de opdrachtgever en de duurzame wereld waarin wij leven”

Al ruim 13 jaar ben ik werkzaam voor Valstar Simonis in de functie van Senior Technicus Elektrotechniek. Met ruim 50 jaar ervaring in de branche mag ik mijzelf best allround noemen. Voordat ik bij Valstar Simonis aan de slag ging heb ik veel ervaring opgedaan in de installatiewereld als tekenaar, ontwerper en als engineer, ik ben een echte praktijkman. Voornamelijk op het gebied van ziekenhuizen, kantoorpanden, distributiecentra en van bestaande gebouwen heb ik veel expertise.

Bij de ontwerpen die ik maak heb ik duurzaamheid en authenticiteit hoog op de agenda staan, een gebouw moet zijn identiteit niet verliezen na het uitvoeren van een renovatie. Dit zijn ook thema’s die goed aansluiten bij de missie en visie van Valstar Simonis, dus ik voel mij als een vis in het water bij deze club. Ik krijg veel energie van het helpen en ondersteunen van de mensen om mij heen, dit doe ik door mijn opgedane kennis te delen.

Mijn opleiding heb ik genoten bij de 2e L.T.S. in Eindhoven, afd. Elektrotechniek. Daarnaast heb ik diverse vervolgopleidingen/cursussen gevolgd, waaronder installateur Elektrotechniek, data, brandmeld, en beveiligingsopleidingen

Momenteel ben ik nauw betrokken bij verbouwingen in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, en het ontwerpen van diverse distributiecentra. Daarnaast heb ik ook veel ervaring op het gebied van diverse softwarepakketten voor wat betreft productiviteit.