TU Eindhoven onderwijsgebouw Atlas header

PETRA MEIJER

“Communiceren is het magische woord.”

Ofwel stel de juiste vragen, luister goed en geef dan pas advies. Door mijn jarenlange ervaring kan ik mij inleven in wat de opdrachtgever en gebruiker beweegt. Het goed formuleren van mijn vragen is hierbij essentieel. Met zo’n 25 jaar ervaring is mijn technische kennis ook op orde en kan ik als projectleider de techniek en de wens van de opdrachtgever bij elkaar brengen.

Ik heb in het verleden veel onderwijsprojecten (nieuwbouw en renovatie) begeleid en werk momenteel aan The Bridge in Amsterdam; van Programma van Eisen tot en met de uitvoering. Het mooie van mijn vak is dat ik het mag uitvoeren over de volle breedte ervan.

Duurzaam presteren staat hoog in het vaandel bij Valstar Simonis. Voor mij vertaalt zich dat in het maximale doen om te bewerkstelligen dat de technische oplossing die wij bieden de beste is voor mijn opdrachtgever, niet alleen voor de korte termijn maar vooral op lange termijn.

Mijn opleiding heb ik genoten bij de Technische Hogeschool Rijswijk / De Haagse Hogeschool, Werktuigbouwkunde. Daarna heb ik de opleiding Hogere Installatietechniek (HIT) in ’s-Hertogenbosch en diverse opleidingen, van vakmanschap bodemenergie tot aan projectmanagement, gevolgd.

Petra Meijer
PETRA MEIJER
Senior Projectleider Werktuigbouwkunde