TU Eindhoven onderwijsgebouw Atlas header

RON STOFFELS

“Binnen mijn werkzaamheden maak ik mij sterk voor praktische, efficiënte oplossingen”

Als Senior projectleider Elektrotechniek ben ik al meerdere jaren werkzaam binnen Valstar Simonis. Inmiddels ben ik al geruime tijd actief binnen de installatiebranche, waarvan een groot deel werkzaam geweest op de ontwerpafdelingen van diverse bedrijven. Binnen de elektrotechnische installaties ben ik breed georiënteerd en ben ik bekend met nagenoeg alle voorkomende elektrotechnische installaties. In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan in met name ziekenhuizen en de specifieke installaties die hierbij komen kijken.

Binnen Valstar Simonis pakken we gezamenlijk een project aan waarbij wij ons inleven in onze opdrachtgevers door goed te luisteren en ons te verdiepen in hun werkzaamheden, wensen en eisen. Op deze wijze kunnen wij de beste ontwerpen maken voor de installaties en ontwerpen wij in samenwerking met de architect en constructeur een gebouw dat past bij de bedrijfsvoering. Met name de samenwerking met mijn collega’s en de wisselwerking met de opdrachtgevers en samenwerkingspartners zorgt ervoor dat ik me helemaal op mijn plaats voel binnen Valstar Simonis.

Mijn opleiding Elektrotechniek heb ik gedaan aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse vakgerichte cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de HIT-E, de MBSE bij Avans plus en een Masterclass Installatiestrateeg.

Momenteel ben ik veel werkzaam voor diverse utiliteitsprojecten, zoals stadskantoren, politiekantoren, ziekenhuizen, grote distributie- centra, maar ben ik ook betrokken bij de commissioning van de veiligheidsinstallaties op Schiphol. Met name de gehele energietransitie zorgt hierbij voor een leuke uitdaging binnen de projecten, waarbij de capaciteiten van de nutsvoorzieningen een steeds belangrijkere rol gaan spelen en we continu worden uitgedaagd om met houdbare oplossingen te komen.

Ron Stoffels
RON STOFFELS
Senior Projectleider Elektrotechniek