MARTIJN HEESAKKERS

“Het onmogelijke, mogelijk maken”

Ik ben sinds oktober 2019  in dienst bij Valstar Simonis in de functie van Senior Engineer / BIM modelleur Werktuigbouwkundige installaties. En zit nu ongeveer 13 jaar in het vakgebied. De keuze voor de installatietechniek was een of logische keuze als zoon van een loodgieter.

De jaren voor Valstar Simonis heb ik gewerkt bij de werkgever van mijn vader als tekenaar/werkvoorbereider. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar de advieswereld. Daarna begon het toch weer te kriebelen en via detachering ben ik uiteindelijk bij Valstar Simonis gekomen.

Als Technicus vind ik het mooiste om een installatie te ontwerpen die bij de stijl van het gebouw hoort. Waarbij de ruimte beperkt is en er hoge technische eisen worden gesteld.  Verder vind ik het leuk om vanaf de opstart tot het einde van project betrokken te zijn: van EPC tot bestektekeningen.

Mijn opleiding heb ik genoten bij ROC Eindhoven, installatietechniek. Daarnaast heb ik diverse vervolgopleidingen/cursussen gevolgd, waaronder TVVL sanitair en Revit bij Stabicad.

Martijn Heesakkers
MARTIJN HEESAKKERS
Senior Engineer / BIM modelleur Werktuigbouwkunde