SPOT by night header

WALLY VAN MIERLO

“Een mooie uitdaging in de klimaattechniek met als resultaat een goed werkende duurzame installatie en een tevreden opdrachtgever en gebruiker.”

Voor mij betekent werken bij Valstar Simonis:

“Een mooie uitdaging in de klimaattechniek met als resultaat een goed werkende duurzame installatie en een tevreden opdrachtgever en gebruiker”

Na gewerkt te hebben bij verschillende grote installatiebedrijven als engineer, met als taken: het ontwerpen van werktuigkundige installaties van riolering tot en met complete stoominstallaties voor ziekenhuizen, heb ik de overstap gemaakt naar projectleider bij een middelgroot werktuigbouwkundig installatiebedrijf in Eindhoven. Mijn taken destijds waren het onderhouden van klantenrelaties door de projecten van ontwerp tot aan de oplevering te begeleiden.

Na deze ervaringen ben ik in 1998 overgestapt naar de toen nieuw te starten vestiging van Valstar Simonis in Eindhoven. Als senior projectleider ben ik verantwoordelijk voor het ontwerp, aanbestedingen van de werktuigbouwkundige installaties en de overall coördinatie van het totale project.
Ik ben dan ook vaak te vinden op de projecten zelf, waar ik de opdrachtgevers ondersteun in het afstemmen en begeleiden van de aannemers tijdens de realisatie. Ik houd inspecties van de installaties en voel mij verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de installaties.

Valstar Simonis betekent voor mij werken met een gedreven en motiverend team dat met veel respect met elkaar omgaat  en het beste uit elkaar haalt. Daarnaast biedt Valstar Simonis mij de mogelijkheid om met verschillende soort projecten bezig te zijn: renovatie van kantoren en computercentra voor de financiële sector, renovatie en nieuwbouw van ziekenhuizen, distributiecentra en drukkerijen.

Wally Van Mierlo
WALLY VAN MIERLO
Senior Projectleider Werktuigbouwkunde