TU Eindhoven onderwijsgebouw Atlas header

PETER VAN MIERLO

Sinds ik in 2012 mijn carrière bij Valstar Simonis begonnen ben, heb ik aan veel mooie en uitdagende projecten mogen werken; van schaatsbanen tot ziekenhuizen, en van laboratoria tot onderwijs (BO, VO, WO). Door de diversiteit van gebouwen, locaties en systemen heb ik veel kennis opgedaan van een breed scala aan installaties.

Tijdens mijn loopbaan hebben duurzaamheid en comfort altijd een rode draad gevormd in de projecten waar ik aan gewerkt heb. Met als kroon op het werk het ontwerpen en realiseren van Atlas, na renovatie het meest duurzame onderwijsgebouw ter wereld. En het gebouw waar ik in 2003 zelf aan mijn opleiding Installatietechnologie aan de Technische Universiteit Eindhoven begonnen ben.

Na diverse rollen binnen Valstar Simonis vervuld te hebben, ben ik per 2021 werkzaam als vestigingsdirecteur van ons kantoor in Eindhoven. Hier geef ik leiding geven aan een betrokken en hecht team van 10 medewerkers. Daarnaast vervul ik bij diverse projecten nog altijd de rol van adviseur.

Ik blijf mijzelf graag uitdagen en vind complexe projecten waarbij creatieve oplossingen gevraagd worden, dan ook uitermate interessant. Naast de inhoudelijke stimulans op werkgebied, blijf ik mezelf ook ontwikkelen. Zo volg ik moment een MBA-opleiding en train ik voor de beklimming van de Kilimanjaro (hopelijk in 2023).

Peter Van Mierlo
PETER VAN MIERLO
Adviseur en Vestigingsdirecteur Eindhoven