“Binnen mijn werkzaamheden maak ik mij sterk voor praktische en efficiënte oplossingen”

Als projectleider Elektrotechniek ben ik 4 jaar werkzaam binnen Valstar Simonis. Inmiddels ben ik alweer 15 jaar actief binnen de installatiebranche, waarvan een groot deel werkzaam geweest op de ontwerpafdelingen van diverse bedrijven. Binnen de elektrotechnische installaties ben ik breed georiënteerd en ben ik bekend met nagenoeg alle voorkomende installaties. In het verleden veel ervaring opgedaan in met name ziekenhuizen en de specifieke installaties die hierbij komen kijken.

Binnen Valstar Simonis pakken we gezamenlijk een project beet waarbij wij ons inleven in onze opdrachtgevers door goed te luisteren en ons te verdiepen in hun werkzaamheden, wensen en eisen. Op deze wijze kunnen wij de beste ontwerpen maken voor de installaties. Met name de samenwerking met mijn collega’s en de wisselwerking met de opdrachtgevers zorgt ervoor dat ik me helemaal op mijn plaats voel binnen Valstar Simonis.

Mijn opleiding Elektrotechniek heb ik gedaan aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Gedurende mijn loopbaan heb ik diverse vakgerichte cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder de HIT-E en de MBSE bij Avans plus.

Momenteel ben ik veel werkzaam voor verschillende ziekenhuisprojecten en met diverse grote distributie- centra. Met name in de distributiecentra zorgt de gehele energietransitie voor een leuke uitdaging, waarbij de capaciteiten van de nutsvoorzieningen een steeds belangrijkere rol gaan spelen en we continu worden uitgedaagd om met houdbare oplossingen te komen.