Vrijdag 11 november jl. is de bouw van het AFAS Experience Center gestart. Met een druk op de knop werd de eerste damwand geslagen!

AFAS Software groeit letterlijk uit haar jasje. Het bedrijf is van 46 medewerkers tot meer den 400 medewerkers gegroeid in de afgelopen 21 jaar. Vanuit het huidige bedrijfspand kijken de medewerkers van AFAS Software uit op de nieuwbouwlocatie.

Het nieuwe complex zal bestaan uit diverse gebouwen die met elkaar in verbinding staan. Een hoofdgebouw met tussengebouwen voor demonstraties, sport, opleidingen, studio’s, een restaurant, een binnentuin en een heus theater.

De visie achter het nieuw te bouwen AFAS Experience Centre, is het creëren van een "beleving" voor zowel de klant, de medewerker en de bezoeker. Het moet toekomstproof zijn binnen de steeds verder digitaliserende en verduurzamende samenleving. Dit wordt gerealiseerd door te voorzien in een goede infrastructuur, die aanpasbaar is door middel van software. Gebaseerd op de veranderde manier van werken, leren en verblijven. Alles moet met elkaar geïntegreerd zijn, net als de software van AFAS. De combinatie van "IT-innovatie", "entertainment", "educatie" en "werkplezier" staan centraal in het totale ontwerp.

Valstar Simonis is trots dat zij tezamen met de opdrachtgever, de architecten en de overige adviseurs het ontwerp voor de technische installaties heeft mogen maken.

Klik hier voor de video