Symposium Innovatie in de bouw – Rijksuniversiteit Groningen
Maandag 27 augustus 2018

Vanuit Valstar Simonis kijken wij terug op een zeer geslaagd symposium op maandag 27 augustus j.l. bij de Rijksuniversiteit Groningen.

De middag werd geopend door Killian McCarthy (RUG) en Rienk Hiddema (Valstar Simonis), waarna een drietal Keynote-speakers vanuit hun eigen vakgebied een presentatie gaven over hun visie op innovatie.  De hele middag stond in het teken van vernieuwing, zelfs tijdens de koffiepauze werden de gasten geprikkeld met innovatief gebak! Door de professoren van Faculteit Economics en Business van de RUG faculteit werden interessante parallelsessies gehouden over het verbeteren van de innovatiekracht binnen ondernemingen. Ook de aansluitende paneldiscussie was enerverend maar ook informatief.

Conclusie van de dag was dat de bouwketen nog veel kan ontwikkelen om de toekomstige uitdagingen met innovatieve oplossingen aan te kunnen gaan.  De deelnemers werden opgeroepen hieraan actief deel te nemen. Vanuit Valstar Simonis vonden wij het erg interessant en leuk om een bijdrage te leveren aan het symposium. En met vele verschillende spelers uit de bouwketen te sparren over innovatie.