Fnwi 6

HRM stage: zullen we samen bouwen aan onze toekomst?

Bij Valstar Simonis is altijd plek voor gemotiveerde, bevlogen, maar vooral enthousiaste studenten die net als wij de noodzaak voelen onze wereld beter achter te laten voor toekomstige generaties.

Voor onze slimme, technische collega’s is duurzaamheid altijd de rode draad bij het ontwerpen van installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria of onderwijsgebouwen. Dagelijks werken onze medewerkers aan ongeveer 175 verschillende indrukwekkende projecten, zoals de renovatie van De Nederlandsche Bank of Paleis ’t Loo.

Onze taak als HR collega’s  is, naast de gebruikelijke in-, door- en uitstroom, zorgen dat medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen.

Kom je bij ons stage lopen of afstuderen?  
Op het gebied van HRM hebben wij een aantal mooie, actuele uitdagingen liggen waarbij we jouw frisse blik goed kunnen gebruiken.

Impact maken?
Onze missie luidt: wij zetten onze kennis maximaal in voor een gezonde en houdbare wereld.
Als organisatie hebben we duidelijke (meetbare) doelen gesteld om onze duurzaamheidsambities na te streven. Dit voeren we door in onze projecten en ook in de dagelijkse bedrijfsvoering stimuleren we het maken duurzame keuzes.

Wij willen onze purpose in- en extern transparanter en tastbaarder maken. Hoe kunnen we onze missie nog beter borgen?

Om ons daarmee te helpen kun je bijvoorbeeld onderzoek doen naar de drang van onze medewerkers om bij te dragen aan de gezonde en houdbare wereld.

Sluiten hun normen en waarden aan bij de purpose van onze organisatie? Wat betekent voor hen ‘impact maken’ en vinden zij dat onze purpose een leidend thema is binnen onze organisatie?

Het resultaat van jouw onderzoek is dat wij meer inzicht hebben in wat wij als organisatie nog kunnen verbeteren in de transitie van profit naar purpose.

Werkgeversmerk en Recruitment
Hoe zou jij Valstar Simonis als werkgever op de kaart zetten en hoe zet je dit in om nieuwe medewerkers aan te trekken? Wie willen we bereiken en hoe gaan we dat doen? Stralen we uit wat we doen en zijn als werkgever of kunnen we dit verbeteren? Allemaal vragen waar jij onderzoek naar kan doen en over kunt adviseren.

Onboarding
Wat ga jij bedenken om ervoor te zorgen dat Valstar Simonis een verpletterende indruk maakt bij nieuwe medewerkers?  Wat zijn, na gedegen onderzoek, jouw aanbevelingen ten aanzien van een warm onthaal, een goed inwerkplan en de juiste begeleiding. Kortom: een professionele en vooral mensgerichte onboarding.

Kennisdeling
Als kennisorganisatie is het voor ons erg belangrijk dat we op een gestructureerde manier kennis delen. En dat iedere medewerker dié kennis en informatie kan ophalen waar hij/zij behoefte aan heeft.  Dat is, met ons diverse medewerkersbestand, best een uitdaging. Kan jij ons hiermee helpen?

Wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op met onze HR Officer Jennifer Pronk. Zij neemt graag met je door wat de mogelijkheden zijn. Mail naar j.pronk@valstar-simonis of bel/what’s app naar 06-28 40 34 74.

STAGE IN HET KORT

SOLLICITEER DIRECT

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jennifer Pronk, tel. 070-307 0222. Spreekt deze functie je aan? Dan komen we graag met je in contact.

HEB JE EEN ANDER IDEE VOOR EEN STAGE?

Heb je een goed voorstel voor een stage op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, circulariteit of een ander (technisch) onderwerp? En wil je graag daarover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Solliciteer direct op de functie HRM stage: zullen we samen bouwen aan onze toekomst?