Fnwi 6

HRM, samen bouwen aan de toekomst?

Bij Valstar Simonis is altijd plek voor gemotiveerde, bevlogen, maar vooral enthousiaste studenten die net als wij de noodzaak voelen onze wereld beter achter te laten voor toekomstige generaties.

Voor onze slimme technische collega’s betekent dat duurzaamheid altijd de rode draad is bij het ontwerpen van installaties in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria of onderwijsgebouwen. Dagelijks werken onze medewerkers aan ongeveer 175 verschillende indrukwekkende projecten, zoals de renovatie van DNB of Paleis ’t Loo.

Onze taak als HR collega’s  is, naast de gebruikelijke in-, door- en uitstroom, zorgen dat medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn en waar ze energie  van krijgen.

Kom je bij ons stage lopen of afstuderen?  

Op het gebied van HRM hebben wij een aantal mooie, actuele uitdagingen liggen waarbij we jouw frisse blik goed kunnen gebruiken.

Werkgeversmerk en Recruitment
Hoe zou jij Valstar Simonis als werkgever op de kaart zetten en hoe zet je dit in om nieuwe medewerkers aan te trekken? Wie willen we bereiken en hoe gaan we dat doen? Stralen we uit wat we doen en zijn als werkgever of kunnen we dit verbeteren? Allemaal vragen waar jij onderzoek naar kan doen en over kunt adviseren.

Onboarding
Wat ga jij bedenken om ervoor te zorgen dat Valstar Simonis een verpletterende indruk maakt bij nieuwe medewerkers?  Wat zijn, na gedegen onderzoek, jouw aanbevelingen ten aanzien van een warm onthaal, een goed inwerkplan en de juiste begeleiding. Kortom: een professionele en vooral mensgerichte onboarding.

Duurzame inzetbaarheid
Kan onze medewerker zich in de huidige functie door ontwikkelen of wil hij/zij ‘hogerop’? Passen de normen en waarden van de medewerker (nog) voldoende bij de organisatie? Hoe profileert iemand zichzelf op sociaal vlak binnen de organisatie en hoe zit iemand in zijn vel? Allemaal vraagstukken die aan bod komen bij het uitrollen van ons ‘Fit & Pit’ programma. Jij zou een mooie bijdrage kunnen leveren door bijvoorbeeld onze beoordelingssystematiek onder de loep te nemen, gecombineerd met het implementeren van onze ‘Fit& Pit’ doelstellingen. 

Kennisdeling
Als kennisorganisatie is het voor ons erg belangrijk dat we op een gestructureerde manier kennis delen. En dat iedere medewerker dié kennis en informatie kan ophalen waar hij/zij behoefte aan heeft.  Dat is, met ons diverse medewerkersbestand, best een uitdaging. Kan jij ons hiermee helpen?

STAGE IN HET KORT

SOLLICITEER DIRECT

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jennifer Pronk, tel. 070-307 0222. Spreekt deze functie je aan? Dan komen we graag met je in contact.

HEB JE EEN ANDER IDEE VOOR EEN STAGE?

Heb je een goed voorstel voor een stage op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, circulariteit of een ander (technisch) onderwerp? En wil je graag daarover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Solliciteer direct op de functie HRM, samen bouwen aan de toekomst?

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*
CV uploaden*
Maximum file size: 1 MB
Motivatie uploaden*
Maximum file size: 1 MB
Bericht*