Reinier Haga vooraanzicht

LEON HOFMA

“Iedereen kan alles, je hoeft het alleen maar te leren.”

Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Valstar Simonis in de functie van Senior Engineer / BIM modelleur Elektrotechniek. Met mijn ruim 18 jaar ervaring in de elektrotechniek kan ik mijzelf allround noemen. Voordat ik bij Valstar Simonis kwam, werkte ik bij een detacheerder voor wie ik bij verschillende installatiebedrijven werkzaam was.

Mijn MBO opleiding elektrotechniek heb ik behaald op het Drenthe college. Daarnaast heb ik diverse vervolgopleidingen / cursussen gevolgd, waaronder Hogere Elektrotechniek, Revit, diverse NEN cursussen en recent de opleiding Hogere Verlichtingstechniek. Hierdoor sta ik sinds kort geregistreerd in het lichtregister [link: www.lichtregister.nl] onder nr. 66.226.

Als ontwerper ben ik nauw betrokken bij de nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het integraal ontwerpen van deze projecten samen met de opdrachtgever en andere ontwerppartijen maakt het boeiend en uitdagend om hieraan bij te dragen.

Projecten waar ik momenteel nauw bij betrokken ben, zijn Welgelegen in Utrecht en de nieuwbouw van Vrijdag in Groningen.

Leon Hofma
LEON HOFMA
Senior Engineer / BIM modelleur Elektrotechniek