Ns Station Groningen

MAARTEN VAN DER VALK

“Mijn doelstelling is om op het gebied van duurzaamheid een aanvullende waarde te leveren.”

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Valstar Simonis in de functie van Projectleider Werktuigbouwkunde. Ik heb MTS- & HTS werktuigbouwkunde gestudeerd en ben momenteel bezig met HIT-W bij Avans+.

Ik ben een intense levensgenieter! Mijn werk is hiervoor een belangrijke bron van energie.
Mag me graag inzetten voor een mooi resultaat. Doelstelling daarbij is om binnen het pakket van eisen en wensen een aanvullende waarde op het gebied van duurzaamheid te leveren en met smart & efficiënt engineering een ontwerp op te leveren dat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Voordat dat ik in 2019 bij Valstar-Simonis aan de slag ging, heb ik veel ervaring opgedaan in allerlei projecten in de ‘waterwereld’. Geleerd dat het van groot belang is om projecten binnen een (bij)gestelde scope, planning en budget te realiseren conform verwachte resultaten van de opdrachtgever en gebruiker. Het is van belang de gezamenlijke doelen goed neer te zetten en te checken of het bijdraagt aan het grotere geheel en daarbij op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag.

Het mooiste vind ik om in teamverband samen te werken aan ‘iets groots’. In een team met professionals, waarin je met elkaar een resultaat behaalt. Waarin vertrouwen centraal staat en ook de omgeving betrokken wordt. In een team waarin elk teamlid doet waar hij goed in is, maar ook niet bang is handen uit de mouwen te steken als het af moet. En waar je dan samen enorm trots bent op het resultaat en kan nagenieten, want successen moet je vieren!

Het belangrijkste is dat het resultaat ons tevreden klanten oplevert wat naderhand weer een vooruitzicht kan zijn op nieuwe of vervolgprojecten.

Maarten Van Der Valk
MAARTEN VAN DER VALK
Projectleider Werktuigbouwkunde