Foto Header Cam 03 04

ALEXANDER VOORBERG

“Ik zet mij voor 100% in voor het beste resultaat voor de opdrachtgever en de duurzame wereld waarin wij leven”

Al ruim 5 jaar ben ik werkzaam voor Valstar Simonis in de functie van Projectleider Elektrotechniek. Met ruim 10 jaar ervaring in de branche mag ik mijzelf best allround noemen. Voordat ik bij Valstar Simonis aan de slag ging heb ik veel ervaring opgedaan bij een kleinere adviseur, ik ben een echte praktijkman. Met name op het gebied van onderhoud van bestaande gebouwen heb ik veel expertise.

Bij de ontwerpen die ik maak heb ik duurzaamheid en authenticiteit hoog op de agenda staan, een gebouw moet zijn identiteit niet verliezen na het uitvoeren van een renovatie. Dit zijn ook thema’s die goed aansluiten bij de missie en visie van Valstar Simonis, dus ik voel mij als een vis in het water bij deze club. Ik krijg veel energie van het helpen en ondersteunen van de mensen om mij heen, dit doe ik door mijn opgedane kennis te delen.

Mijn opleiding heb ik genoten bij de Technische Hogeschool Rijswijk / De Haagse Hogeschool, Elektrotechniek. Daarnaast heb ik diverse vervolgopleidingen/cursussen gevolgd, waaronder Hogere Installatietechniek Elektrotechniek (HIT-E) bij Avans+ en Revit bij Ittanex.

Momenteel ben ik nauw betrokken bij Eread laag van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en de Tijdelijke Huisvesting van de Tweede Kamer (Bezuidenhof) in Den Haag. Daarnaast heb ik ook veel ervaring op het gebied van diverse software pakketten en gadgets op het gebied van productiviteit.

Alexander Voorberg
ALEXANDER VOORBERG
Projectleider Elektrotechniek