"Open, eerlijk en betrouwbaar"

Sinds 1990 werk ik met veel plezier aan uitdagende en gevarieerde projecten binnen Valstar Simonis. Waarbij ik altijd voor ogen heb een comfortabele en gezonde omgeving voor de gebruikers te realiseren.

Na het behalen van mijn MTS-opleiding energietechniek in Deventer, ben ik gaan werken als buispostmonteur bij een installatiebedrijf. Na een drietal jaren ben ik verhuisd naar Den Haag waar ik als tekenaar/ontwerper bij een technisch adviesbureau aan de slag ging. Na een vijftal jaren daar te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar Valstar Simonis.

Bij Valstar Simonis heb ik mijn draai gevonden en mij beziggehouden met het ontwerp van elektrotechnische installaties van zeer uiteenlopende projecten. Deze boeiende projecten in zowel de gezondheidszorg (UMCU Utrecht), culturele sector (Theater Orpheus/Paleis het Loo), onderwijsgebouwen (Wageningse Universiteit), kantooromgevingen (belastingdiensten) alsmede woongebouwen (Paasheuvelweg Amsterdam) zijn uitdagingen (geweest) waar ik mij goed in kon vinden.

Op dit moment ben ik betrokken met engineer werkzaamheden, waarbij ik het ontwerp gelijktijdig in Revit moduleer. Dit doe ik voor de projecten van UMCU in Utrecht en het kantoorgebouw aan de Archimedesweg in Leiden.