LORENZO CUVALAY

“Een goed ontwerp is het resultaat van een samenspel tussen wet- en regelgeving, duurzaamheidsdoelstellingen en gebruikerswensen.”

Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen de elektrotechniek. Aanvankelijk in de functie van hulpmonteur, vervolgens leidinggevend monteur en daarna in de functie van Technicus/Chef-monteur kleine utiliteit projecten. In januari 2022 ben ik gestart bij Valstar Simonis als Engineer Elektrotechniek.

Na voltooiing van de opleiding Technicus elektrotechnische installaties woningbouw en utiliteit, heb ik aanvullend de cursus tot NEN 1010 / NEN 3140 inspecteur elektrische installaties afgerond. Met deze kennis in combinatie met mijn gedrevenheid mij verder te willen ontwikkelen op het gebied van de elektrotechniek, wil ik graag het verschil maken in de projecten en ontwerpen van Valstar Simonis. Daarnaast volg ik in het kader van continu blijven ontwikkelen, momenteel de opleiding HBO-Elektrotechniek.

Wat mij aanspreekt aan werken bij Valstar Simonis zijn de toepassing van de ‘Big-BIM’-methodieken, het zelfstandig bezig zijn met ontwerpen samen met de ontwerpers van de overige disciplines en de mogelijkheid om continu in te kunnen spelen op de hedendaagse Innovaties binnen de techniek.

Momenteel houd ik mij bezig met diverse projecten bij de WUR (Wageningen University & Research), het UMCU in Utrecht en de technische universiteit van Eindhoven.

Lorenzo
LORENZO CUVALAY
Junior Engineer Elektrotechniek