Duurzaamheid: veel mensen praten erover, wij zorgen dat het gebeurt. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit een duurzame grondhouding, duurzame technologie toe te passen in onze ontwerpen en door helder te communiceren over kosten en haalbaarheid. Die duurzame grondhouding, wat is dat dan? Voor ons is dat, met beide benen op de grond, beseffen dat een toekomst zonder duurzaamheid geen toekomst is. Comfortabele, gezonde en flexibele gebouwen en installaties zijn nodig om de toekomst duurzaam in te vullen. Hierbij kijken we niet alleen op gebouwniveau, ook de directe omgeving wordt hierbij beschouwd om te kijken of met lokale mogelijkheden de duurzaamheid verstrekt kan worden.

Daarvoor werken wij samen, veelal in projecten maar ook daarbuiten (bijvoorbeeld in de Dutch Green Building Council) om met alle stakeholders in de gebouwde omgeving duurzaamheid verder te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. Maar ook nieuwe samenwerkingsvormen en vernieuwing in contract- en projectvormen helpen mee om echt te vernieuwen en te verduurzamen.

Onze mensen zijn bekend met de meest up-to-date technologieën. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheidslabels en -certificering (o.a. BREEAM). En wij helpen u graag met een korte ‘Quick Scan’ of een verplichte Energie-audit om uw gebouwen, installaties en werkwijze te verduurzamen.