Functieomschrijving:

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van het installatieontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van de meest uiteenlopende projecten. Zowel nieuwbouw als renovatie, in onder andere de marktsegmenten utiliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Je geeft leiding aan de leden van de interne projectteams en motiveert jouw collega’s tot het leveren van prestaties van hoog kwaliteitsniveau. Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis en ervaring op het gebied van onder andere verlichting en beveiliging. Door jou blijven projecten binnen budget en planning en je levert een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt daarvoor veel contacten met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs.

Wie zoeken wij:

Als jij onze ideale nieuwe projectleider bent, dan heb je een relevante TU/HBO opleiding afgerond en deze eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen (HIT is een hele grote pré). Ook heb je al enkele jaren ervaring opgedaan met ontwerpen op projectleidersniveau in de utiliteitsbouw.

Fijn is het als je jezelf mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken, maar voor ons is het cruciaal dat je ook kunt luisteren. Alleen door goed te luisteren naar de (achterliggende) vraag van de opdrachtgever of andere gesprekspartners kunnen we doen waar we goed in zijn: verwachtingen waarmaken.

Naast de nodige kennis en kunde, is het minstens zo belangrijk dat je enthousiast bent, wilt ontwikkelen en net als ons wilt bijdragen aan een gezonde en houdbare wereld.

Wij bieden:

Medewerkers werken graag bij ons, omdat we aan aansprekende en technisch complexe projecten werken. Denk aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag, de renovatie van Paleis ’t Loo in Apeldoorn, het UMCG en het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld, gebouw Atlas van de TU in Eindhoven.

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt een interessante en uitdagende baan verwachten met veel groeimogelijkheden en een aantrekkelijk loopbaanperspectief.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.