Een gezonde en duurzame samenleving, dat is waar wij van Valstar Simonis onze kennis voor inzetten. Dat is ook waarvoor onze relaties en opdrachtgevers met hun complexe, technische vragen bij ons aankloppen. En daar kunnen we jouw expertise en inzet goed bij gebruiken. Vind jij het net als wij belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om gezonde, circulaire, flexibele én comfortabele gebouwen te ontwerpen? Dan zoeken wij jou! Want bij Valstar Simonis is er altijd ruimte voor kritische onderzoekers die willen verbinden en samenwerken. Op onze beurt bieden wij jou alle ondersteuning om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Jouw functieomschrijving
Per direct ben ik momenteel op zoek naar een projectleider Elektrotechniek. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van het installatieontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van de meest uiteenlopende projecten. Zowel nieuwbouw als renovatie, in onder andere de marktsegmenten utiliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Je geeft leiding aan de leden van de interne projectteams en motiveert jouw collega’s tot het leveren van prestaties van hoog kwaliteitsniveau.

Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis en ervaring op het gebied van onder andere verlichting en beveiliging. Door jou blijven projecten binnen budget. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt daarvoor veel contacten met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs.

Jouw profiel
Als jij onze ideale nieuwe projectleider bent, dan heb je een relevante TU/HBO opleiding afgerond en deze eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen (HIT is een hele grote pré). Ook heb je al enkele jaren ervaring opgedaan met ontwerpen op projectleidersniveau in de utiliteitsbouw.

Fijn is het als je jezelf mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken, maar voor ons is het cruciaal dat je ook kunt luisteren. Alleen door goed te luisteren naar de (achterliggende) vraag van de opdrachtgever of andere gesprekspartners kunnen we doen waar we goed in zijn: verwachtingen waarmaken.

Naast de nodige kennis en kunde, is het minstens zo belangrijk dat je enthousiast bent, wilt ontwikkelen en net als ons wilt bijdragen aan een gezonde en houdbare wereld.

Dit bieden wij jou!
Medewerkers werken graag bij ons, omdat we aan aansprekende en technisch complexe projecten werken. Denk aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag, de renovatie van Paleis ’t Loo in Apeldoorn, het UMCG en het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld, gebouw Atlas van de TU in Eindhoven.

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt een interessante en uitdagende baan verwachten met veel ontwikkelings- en groeimogelijkheden en een aantrekkelijk loopbaanperspectief

Maken wij snel een afspraak?
Graag maak ik snel een afspraak met je om je alles te vertellen over deze veelzijdige functie. Je kunt hiervoor contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.