Een gezonde en duurzame samenleving, dat is waar wij van Valstar Simonis onze kennis voor inzetten. Dat is ook waarvoor onze relaties en opdrachtgevers met hun complexe, technische vragen bij ons aankloppen. En daar kunnen we jouw expertise en inzet goed bij gebruiken. Vind jij het net als wij belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om gezonde, circulaire, flexibele én comfortabele gebouwen te ontwerpen? Dan zijn wij op zoen naar jou! Want bij Valstar Simonis is er altijd ruimte voor kritische onderzoekers die willen verbinden en samenwerken. Op onze beurt bieden wij jou alle ondersteuning om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien.

Jouw functieomschrijving
Per direct ben ik momenteel op zoek naar een junior projectleider Werktuigbouwkunde. In deze veelzijdige functie krijg je de kans om uiteindelijk verantwoordelijk te zijn voor het tot stand brengen van het installatieontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van de meest uiteenlopende projecten. Je geeft dagelijks leiding aan de leden van de interne projectteams en motiveert jouw collega’s tot het leveren van prestaties van hoog kwaliteitsniveau. Wij zijn bij Valstar Simonis werkzaam in zowel nieuwbouw als renovatie, in onder andere de marktsegmenten woningbouw, gezondheidszorg en onderwijs.

Hiervoor maak je gebruik van de kennis en ervaring die je eerder hebt opgedaan als senior technicus/engineer. Je hebt ambitie om door te groeien naar de functie van Projectleider. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt in dit kader veel contacten met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs. Samen met de adviseur zorg jij er mede voor dat de projecten binnen budget blijven.

Jouw profiel
Ben jij onze ideale nieuwe junior projectleider Werktuigbouwkunde, dan heb je een relevante TU/HBO opleiding afgerond en deze eventueel aangevuld met technische vervolgopleidingen (HIT is een hele grote pré). Ook heb je al enkele jaren ervaring opgedaan met ontwerpen als senior technicus/engineer in de utiliteitsbouw.

Fijn is het als je jezelf mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken, daarnaast is het voor ons cruciaal dat je kunt luisteren. Alleen door goed te luisteren naar de (achterliggende) vraag van de opdrachtgever of andere gesprekspartners kunnen we doen waar we goed in zijn: verwachtingen waarmaken.

Naast de nodige kennis en kunde, is het minstens zo belangrijk dat je enthousiast bent, jezelf wilt ontwikkelen en net als ons wilt bijdragen aan een gezonde en houdbare wereld.

Dit bieden wij jou!
Medewerkers werken graag bij ons, omdat we aan tot de verbeelding sprekende en technisch complexe projecten werken. Denk bijvoorbeeld aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag, de renovatie van Paleis Het Loo in Apeldoorn, het UMCG en het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld, gebouw Atlas van de TU in Eindhoven.

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar een 32-urige werkweek is bespreekbaar. Je kunt een interessante en uitdagende baan verwachten met veel ontwikkelings- en groeimogelijkheden en een aantrekkelijk loopbaanperspectief

Maken wij snel een afspraak?
Wij maken graag snel kennis met jou zodat wij je alles kunnen vertellen over deze veelzijdige functie. Je kunt hiervoor contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl