Buitenkant Het Gelders Huis Header

ERIK KEIJZER

“Ik hou ervan om met mijn voeten in de klei de opdrachtgever bij te staan om de realisatie en kwaliteit van de installaties te bewaken”

Ik ben mijn loopbaan in 2000 bij Valstar Simonis begonnen als tekenaar/technicus elektrotechniek, tot 2006.  Nu ben ik sinds 2018 wederom werkzaam bij Valstar Simonis als Senior Projectleider. In de tussenliggende periode heb ik bij een tweetal adviseurs en een grote landelijke installateur veel ervaring opgedaan in projectleiding en het adviesvak, in al zijn facetten.

Ik bezit ruime ervaring in het ontwerpen en het begeleiden van projecten met elektrotechnische installaties. Integraal ontwerpen met verschillende partijen om de wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een doeltreffend en duurzaam ontwerp binnen het beschikbare gestelde budget, is het startpunt waarmee ik elk project benader.

Naast het ontwerptraject heb ik een passie voor de uitvoering. Ik hou ervan om met mijn voeten in de klei de opdrachtgever bij te staan om de realisatie en kwaliteit van de installaties te bewaken.

Ik houd mij onder andere bezig met verschillende projecten op Schiphol. Recent is het project Testing & Commissioning van Herinrichting Terminal 1 (HT1) op Schiphol afgerond. In deze dynamische omgeving tonen wij aan, door middel van het testen van de diverse installaties, dat de in gebruik te nemen gebieden voldoen aan de veiligheidseisen en grondslagen van Schiphol. Dit hebben wij geheel onafhankelijk van de ontwerpende en uitvoerende partijen gedaan. Dit vraagt tactvolle communicatie en vasthoudendheid.

Erik Keijzer
ERIK KEIJZER
Senior Projectleider