Reinier Haga interieur hal

Elektrotechniek / Werktuigbouwkunde

Valstar Simonis heeft vaak ruimte voor studenten (derdejaars of hoger) die als stage of afstudeeropdracht onderzoek willen doen naar een voorliggend technisch probleem. Dit kan een hoogtechnologisch specialistisch onderwerp zijn, maar soms ook iets dat op het grensvlak van technologie en organisatie speelt. Hiermee biedt Valstar Simonis praktische begeleiding voor studenten die in het bedrijfsleven ervaring willen opdoen en voor jong technisch talent is dit een mogelijkheid om kennis te maken met ons mooie, levendige en duurzame bedrijf.

Volg je een HBO of Universitaire opleiding, zit je in je derde jaar of hoger en ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage- en/of afstudeerplek, schroom dan niet om je motivatiebrief en cv te sturen naar Valstar Simonis, t.a.v. Jennifer Pronk of per e-mail aan .

STAGE IN HET KORT

SOLLICITEER DIRECT

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jennifer Pronk, tel. 070-307 0222. Spreekt deze functie je aan? Dan komen we graag met je in contact.

HEB JE EEN ANDER IDEE VOOR EEN STAGE?

Heb je een goed voorstel voor een stage op het gebied van installatietechniek, duurzaamheid, circulariteit of een ander (technisch) onderwerp? En wil je graag daarover met ons in gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Solliciteer direct op de functie Elektrotechniek / Werktuigbouwkunde