TIMO HUISMAN

“Plezier in je werk brengt perfectie in het werk.”

In augustus 2019 ben ik bij Valstar Simonis als stagiaire aan de slag gegaan om mijn afstudeeronderzoek naar alternatieve gasloze verwarmingsinstallaties binnen de utiliteitsbouw te doen. Tijdens deze stageperiode ben ik verliefd geworden op het vak installatietechniek. Daarom ben ik in februari 2020 in dienst gekomen als Junior Engineer Werktuigbouwkunde. En na 1 jaar bevorderd naar Engineer Werktuigbouwkunde.

Mijn opleiding Werktuigbouwkunde heb ik genoten aan de Haagse Hogeschool. Daarna wilde ik mijzelf nog verder ontwikkelen en ben begonnen aan de opleiding Hogere Installatie Techniek Werktuigbouwkunde (HIT-W) bij Avans+. Daar word ik één dag in de week opgeleid tot Integraal Installatietechnisch Ontwerper. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar.

Als engineer Werktuigbouwkunde houd ik mij vooral bezig met het berekenen en ontwerpen van gebouwen voor verschillende projecten. De afgelopen maanden ben ik nauw betrokken geweest bij onder andere het Erasmus MC in Rotterdam, Huis van der Stad en Regio Dordrecht en diverse distributiecentrums over heel het land

Timo Huisman2
TIMO HUISMAN
Engineer Werktuigbouwkunde