De Rotterdam

MARION MOERMAN

“The journey is the destination.”

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam bij Valstar Simonis als medewerker marketing & communicatie. Al tijdens mijn studie Communicatiewetenschap ben ik aan de slag gegaan in de media bij een mediabureau. Vervolgens ben ik jaren werkzaam geweest bij verschillende mediabureaus en als media manager bij bedrijf in voedingsmiddelen. De laatste vijf jaar hield ik mij bezig met marketing en communicatie bij een belangenvereniging.

De wereld van installatietechniek en bouw was dan ook nieuw voor mij, maar het leek me een leuke uitdaging mijn jarenlange kennis en ervaring in marketing en communicatie daar in te zetten. En de ‘overstap’ werd mij wel heel gemakkelijk gemaakt door de enthousiaste, gedreven maar ook vooral hulpvaardige collega’s. Daarnaast sprak het feit dat we bij Valstar Simonis veel waarde hechten aan duurzaamheid en circulariteit mij erg aan. Valstar’s missie om onze kennis maximaal in te zetten voor een gezonde en houdbare wereld ondersteun ik dan ook van harte en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Bij Valstar Simonis werken we aan vele mooie, uitdagende en ambitieuze projecten. Ik vind het een mooie uitdaging dit meer zichtbaar te maken naar buiten toe, want we mogen echt trots zijn op wat we doen!

Marion Moerman
MARION MOERMAN
Medewerker Marketing & Communicatie