KARINE MINNEE

“Blijf nieuwsgierig en stop nooit met leren, dat maakt je rijk!”

Bij Valstar Simonis werken allemaal slimme mensen aan een gezonde en houdbare wereld. Door na te denken over mogelijkheden om duurzaam te bouwen, dragen wij ons positieve steentje bij aan de toekomstige generaties. Maar ook de huidige generatie zien wij graag leven en werken in een gezonde omgeving.

Die nieuwsgierigheid van mijn collega’s vind ik inspirerend. Ik word erg blij van de drive van collega’s om nog meer kennis op te doen om de verwachtingen van de markt te overtreffen.

Als Directeur Bedrijfsvoering bepaal ik als één van de drie directieleden de strategie van ons bureau en vertaal deze naar concrete doelstellingen. Ik heb een voortrekkersrol in het verandertraject ten gunste van (nog) meer werkplezier en daardoor een beter bedrijfsresultaat. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als medewerkers met plezier werken, dat dat uiteindelijk op alle vlakken enorm rendeert.  Zij zijn de ambassadeurs van onze organisatie, zowel bij onze opdrachtgevers als bij potentiële nieuwe collega’s. Maar ook intern zullen zij zich meer verbonden voelen met de organisatie.  Door medewerkers uit te dagen zich te ontwikkelen in een richting waarin ze van nog meer waarde kunnen zijn, denken wij het werkplezier te verhogen. Wat mij betreft een win-winsituatie!

Binnen onze organisatie ben ik onder meer verantwoordelijk voor financiën, HRM, juridische zaken en kwaliteit (ISO-certificering). Ik heb altijd al een brede belangstelling gehad én een hoog energieniveau. Dat ik in de breedte van de organisatie werk, past daarom volledig bij mij.

En ook ik blijf leergierig en altijd op zoek naar verbetering. Als vrouwelijke jurist heb ik soms een compleet andere kijk op zaken dan mijn (voornamelijk) mannelijke technische collega’s en dat is uiteraard vice versa. Daardoor leren we van elkaar en worden we steeds beter. Maar ook privé blijf ik ontwikkelen; als Schuldhulpmaatje probeer ik bijvoorbeeld mensen die in de financiële problemen zitten weer in hun eigen kracht te zetten. Daar word ik ook wijzer van; het verbreedt mijn blik op de wereld.

Karine
KARINE MINNEE
Directeur Bedrijfsvoering