Foto Header Actueel Overzichtspagina (c)team V Visualisation By Zwartlicht Congreshotel Overhoeks Skyline Station Night

JENNIFER PRONK

“De verbinding blijven vinden met mijn collega’s om samen te bouwen aan een duurzame werkrelatie, dat is voor mij waardevol.”

In mei 2022 ben ik komen werken bij Valstar Simonis in de rol van HR Officer. Na mijn studie HBO Personeel & Arbeid heb ik ervaring opgedaan in HR, recruitment en salarisadministratie.

De laatste 9 jaar werkte ik als Payroll Adviseur en binnen die rol werkte ik voor veel verschillende opdrachtgevers. Mijn ambitie was een HR-rol te vervullen  binnen één organisatie, dus ik ging op zoek naar een middelgrote, informele, ‘no-nonsense’ organisatie en zo kwam Valstar Simonis op mijn pad.

Ik houd mij binnen Valstar Simonis bezig met het continu optimaliseren van de HR-processen en werk mee aan belangrijke projecten als Vitaliteit en (Persoonlijke) ontwikkeling. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het recruitmentproces en, last but not least, ben ik de HR-vraagbaak voor mijn collega’s.

Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik het verschil kan maken binnen een organisatie, door processen beter te laten werken en door mensen oprechte aandacht te geven en te achterhalen wat zij nodig hebben in hun werk. Het geeft mij energie wanneer blijkt dat ik daarin toegevoegde waarde kan hebben en daadwerkelijk kan bijdragen aan het werkgeluk en daardoor dan weer aan het bedrijfsresultaat.

Het mooie aan Valstar Simonis vind ik dat er mensen werken die, net als ik, hun werk met passie doen en dat graag met anderen delen. Collega’s werken graag met en voor elkaar en dat maakt dat ik mij hier thuis voel. Daarnaast is er ruim voldoende de ruimte voor een grap en een lach en dat brengt alles dan weer mooi in balans.