Header CCNL

BERT ELSING

“De continuïteit van onze ICT-systemen en security zijn erg belangrijk binnen Valstar Simonis.”

Ooit ben ik begonnen bij een voorloper van het huidige Eneco. Al zeer geruime tijd werk ik met veel plezier als systeembeheerder bij Valstar Simonis. Tevens geef ik zo nu en dan ICT-les bij een instituut voor volwassenen. Mijn opleidingsachtergrond is de Technische Hogeschool Rijswijk (Elektrotechniek), dit is tegenwoordig een onderdeel van de Haagse Hogeschool.

In de wereld van ICT en techniek voel ik me echt thuis. Het interessante van de ICT is dat deze steeds aan verandering onderhevig is, je moet dus goed bijblijven en je steeds ontwikkelen op dit gebied.

Goede oplossingen voor problemen verzinnen en nieuwe software komen daarbij kijken.

Als ICT-er heb je niet direct contact met de mooie projecten van Valstar Simonis, wel met externe ICT-partijen en natuurlijk de collega’s.

Valstar Simonis heeft een moderne ICT-omgeving en blijft daarin steeds vernieuwen, het op de voet volgen van de ontwikkelingen is daardoor een must.

Wij hebben samenwerkingen met verschillende leveranciers en nemen op dit moment geen acquisities aan. We waarderen je begrip hiervoor en danken je voor je interesse.