Valstar-Simonis ziet de noodzaak om onze samenleving duurzaam te maken. Daarom werken we aan comfortabele, flexibele gebouwen die onze leefomgeving niet belasten. Of die daar zelfs positief aan bijdragen. Wil jij ons team hierin ondersteunen?

Functieomschrijving

Als technicus-W/BIM modelleur werk je aan het ontwerp van werktuigkundige installaties binnen en rondom gebouwen. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis. Tevens overleg je met de BIM-modelleurs en ontwerpers van andere disciplines om het integrale ontwerp de kwaliteit mee te geven waar we voor staan.

Wie zoeken wij

Je hebt een opleiding Installatietechniek of werktuigbouwkunde succesvol afgerond en net als wij zie jij de toekomst in 3D. Je hebt al kennis en kunde van BIM en wilt je daar verder in ontwikkelen.
Je zult onze projectmanagers ondersteunen bij uiteenlopende projecten waarbij je zelfstandig jouw ontwerpwerkzaamheden uitvoert . Het schrijven van rapporten, het maken van (VABI )berekeningen en het opzetten van principeschema’s is voor jou een “koud kunstje”.
Als je daarnaast ook nog goed kunt communiceren én een fijne, enthousiaste collega bent, dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Tevens wordt je intern op- en begeleid door onze ervaren BIM-modelleurs, want we zien jou graag groeien. Standplaats is ons mooie kantoor in Eindhoven, waar we onlangs naar verhuisd zijn. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar een 32-urige werkweek behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.

Acquisitie is niet gewenst.