Valstar Simonis heeft jarenlang haar ambitieniveau op het gebied van specialisaties uitgesproken en waargemaakt. Onze specialisten zijn daarom niet alleen ondersteunend aan onze adviesgroepen  maar ook om specialistische kennis in de organisatie op hoog niveau te behouden. We zijn op zoek naar een talent die zich wil ontwikkelen en verder specialiseren op het gebied van Meet- en regeltechniek, gebouwbeheersystemen en met vooruitstrevende toepassingen zoals Smart Buildings en Internet of Things, nog meer vorm kan geven aan ons ambitieniveau.

Met een integrale benadering van de werktuigkundige- en elektrotechnische installaties zal de energie-efficiëntie en duurzaamheid in beeld worden gebracht. Hierin speelt de specialist Meet- en regeltechniek van Valstar Simonis een leidende rol.

Een grip uit jouw werkzaamheden zijn:

  • Opstellen van principeschema’s aan de hand van Autocad, waarin jij als specialist Meet- en regeltechniek deze technische invulling geeft;
  • Het monitoren van de functionaliteit van een installatie en de analyse van GBS-gegevens en dit verwerken in een rapportage;
  • Samen met collega’s (ontwerpteam) werken aan ontwerpen en aanbestedingsdocumenten (bestekken);
  • Meedenken in de integraliteit van een ontwerp: interfaces tussen de verschillende disciplines;
  • Inhoudelijk beoordelen en doorgronden van een werktuigbouwkundig ontwerp;
  • Beoordelen van regelomschrijvingen en regelkastschema’s;
  • Verkennen van ontwikkelingen op het gebied van gebouwbeheersystemen en toepassing van deze mogelijkheden in een ontwerpfilosofie;
  • Verkennen van marktontwikkelingen op het gebied veldapparatuur, BIG-data en IoT;
  • Ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden om een installatie efficiënter te laten functioneren

Wie zoeken wij

Je hebt in ieder geval HBO werk- en denkniveau.  Zodoende heb je een afgeronde technische HBO opleiding of een afgeronde technische MBO opleiding aangevuld met werkervaring in dit vakgebied. Je hebt affiniteit met klimaatinstallaties en als je al kennis en kunde van installatietechniek hebt (met name in de Meet- en Regeltechniek) dan is dat een pré. Wat absoluut van belang is, is dat je je graag in deze techniek verder wilt ontwikkelen.
Je bent communicatief sterk en wil graag met collega’s sparren om de Meet- en Regeltechniek tijdens het ontwerp te benadrukken. Je pakt het werk adequaat op en kan zelfstandig werken.
Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

We zien ook graag dat je jouw specialistische kennis wilt inzetten voor een gezonde en houdbare wereld, want daar willen we met onze organisatie maximaal in bijdragen.

Als je een open karakter hebt én een fijne, enthousiaste collega bent, dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden

Naast een collegiale en inspirerende werksfeer met mooie en bijzondere projecten, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een pensioenregeling. Tevens word je intern opgeleid en begeleid door onze ervaren collega’s, want we zien jou graag groeien. Standplaats is ons kantoor in Rijswijk, maar uitstapjes naar onze andere vestigingen komen ook voor. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is.

 

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.

Acquisitie is niet gewenst.