Vind je het net als wij leuk en belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om gezonde, circulaire, flexibele én comfortabele gebouwen te ontwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! Want bij Valstar Simonis is er altijd ruimte voor ervaren engineers die willen verbinden en samenwerken.

Over Valstar Simonis
Een gezonde en duurzame samenleving, dat is waar wij van Valstar Simonis onze kennis voor inzetten. Dat is ook waarvoor onze relaties en opdrachtgevers met hun complexe, technische vragen bij ons aankloppen. En daar kunnen we jouw expertise en inzet goed bij gebruiken. Op onze beurt bieden wij jou alle ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Wat ga je doen?
Als technicus-W ontwerp je werktuigbouwkundige installaties in en rondom gebouwen en mogelijk werk je deze ook uit. Je werkt nauw samen met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis. Daarnaast overleg je met BIM-modelleurs en ontwerpers van andere disciplines om het integrale ontwerp de kwaliteit mee te geven waar we voor staan.

Wat vragen wij van jou?
- Je hebt een afgeronde opleiding Installatietechniek of Werktuigbouwkunde;
- Je kunt goed communiceren en bent een fijne, enthousiaste collega.
- Je kan zelfstandig aan de ontwerpwerkzaamheden voor uiteenlopende projecten werken;
- Het schrijven van rapporten, het maken van (VABI)berekeningen en het opzetten van principeschema’s is voor jou een ‘koud kunstje’;
- Je kan modelleren of je wil modelleren (Revit) leren.

Dit bieden wij jou!
- Werken aan technisch complexe en toonaangevende projecten (klik hier voor een impressie en onderstaande voorbeelden!);
- Een collegiale en inspirerende werksfeer;
- Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket;
- 32 tot 40-urige werkweek;
- Ontwikkelings- en groeimogelijkheden;
- De mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken;
- Standplaats: ons mooie kantoor in Apeldoorn.

Voorbeelden van technisch complexe projecten:
- Tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer in Den Haag
- De renovatie van Paleis het Loo in Apeldoorn
- Het meest duurzame onderwijsgebouw van de wereld: gebouw Atlas van de TU in Eindhoven

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben jij onze ideale technicus-W, dan maken we graag kennis met jou. Stuur jouw (korte) motivatie met CV per email naar ad@valstar-simonis.nl. Heb je nog vragen, neem dan contact op met mevr. Anne Djohari op 070 – 307 22 22.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.