Een gezonde en houdbare wereld is waar we ons bij Valstar Simonis maximaal voor inzetten. We zijn trots dat we mogen werken aan prachtige projecten, zoals de renovatie van Paleis ’t Loo, de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer of het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Onze relaties en opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor complexe, technische vragen en wij zetten onze expertise graag in voor een onafhankelijk advies of ontwerp. Wij vinden het belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om gezonde, circulaire, flexibele én comfortabele gebouwen te ontwerpen. Lijkt je dit ook interessant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op korte termijn komt de vacature vrij van Medewerker marketing en communicatie.

We zoeken continu de aandacht met al onze mooie projecten en daarom hebben we jou hard nodig! Jij zorgt er namelijk voor dat we zichtbaar zijn in de markt, top of mind worden en blijven bij onze diverse relaties. Ook zorg je ervoor dat je Valstar Simonis aantrekkelijk neerzet als potentiële werkgever.
Het raamwerk hebben wij al voor je uitgedacht, dus de missie en visie staan als een huis. Aan jou de taak om ons woord te verspreiden, zowel intern als extern. Dat is best een mooie uitdaging en dus maak je eerst een plan hoe je dit gaat bereiken en daarna ga je het uitvoeren.Je bewaakt de voortgang van jouw plan en zorgt ervoor dat het merk ‘Valstar Simonis’ goed neergezet wordt, zowel online als offline.

We verwachten van jou dat je dagelijks bezig bent met het updaten van onze website en zorg je voor content met impact over onze diensten en over andere zaken die onze doelgroepen interesseren. Daarnaast maak je presentaties, signaleer je ontwikkelingen in de markt en houd je onze social mediakanalen bij.

Daarnaast zijn onze aanbestedingstrajecten heel belangrijk voor ons. Je helpt daarom daar waar nodig onze commercieel administratief medewerker met het in kaart brengen van interessante tenders, draagt de juiste referenties aan en beheert de afspraken en deadlines in deze trajecten. Ook het opstellen van offertes, samenstellen van visiedocumenten, uitwerken van presentaties hoort bij jouw werkzaamheden.

Wie zoeken wij

We zijn een ingenieursbureau met hoogopgeleide, voornamelijk mannelijke, adviseurs en technici en daarom zoeken we iemand die zijn/haar mannetje staat. Je hebt met alle collega’s te maken, kunt met iedereen sparren, maar bent de enige in jouw soort. Dat vereist onafhankelijkheid, zelf startend vermogen en daadkracht. Je enthousiasmeert collega’s om hun kennis met jou te delen, wat jij vertaalt in een prettig leesbaar stuk; klaar om te delen met externen.

Opleiding en ervaring telt minder, uitstekende communicatieve- en schrijfvaardigheden des te meer. Interesse in techniek is waardevol en al helemaal als je ervaring hebt in onze branche. Verder laten we ons graag verrassen wat je ons te bieden hebt!

Wij bieden

Een functie waarin je niet hoeft te kiezen tussen strategische en operationele werkzaamheden; je krijgt ze allebei. Jouw standplaats is ons kantoor in Rijswijk, maar het staat je vrij om ook uitstapjes naar onze andere vestigingen te maken. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en passend bij jouw ervaring. Het is een vaste functie, dus als we na een jaarcontract nog steeds gelukkig met elkaar zijn, schromen we niet om deze om te zetten naar een vast dienstverband. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 32- 40 uur per week beschikbaar is, maar zijn hierin flexibel.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. De Groot op 070-307 22 01 of l.degroot@valstar-simonis.nl. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met cv tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.

Acquisitie is niet gewenst.