We zijn erg blij met Karen, onze Marketing & Communicatie medewerker, maar Karen heeft hulp nodig! Met name op het gebied van acquisitie kun je Karen goed ondersteunen. Wat ga je dan precies doen?

De meest belangrijke taak is dat je de, voor ons relevante, publicaties op de diverse tendersites bijhoudt. Hier ga je proactief mee om, dus je brengt de interessante tenders in kaart, draagt de juiste referenties aan en beheert de afspraken en deadlines in deze trajecten.

Je bent nauw betrokken bij het opstellen van onze offertes, dus je verzorgt input voor de tender en maakt de presentaties. Eigenlijk ben je de spin in ons acquisitie-/ en offerte-apparaat.

Daarnaast hebben we nog erg veel andere leuke klussen liggen, zoals het bijhouden van onze website en social media en zorgen dat we nog meer in beeld zijn bij potentiële collega’s (employer branding).

Wie zoeken wij:

We zijn een ingenieursbureau met hoogopgeleide, voornamelijk mannelijke, adviseurs en technici en daarom zoeken we iemand die zijn/haar mannetje staat.  Je bent zeer sterk in plannen en organiseren en administratief heb je altijd alles op orde. Het werk kan soms best hectisch zijn, dus het is fijn als je makkelijk kunt switchen tussen de verschillende werkzaamheden om zo alle ‘ballen’ in de lucht te houden en je hoofd koel te houden.

Opleiding en ervaring telt minder, goede communicatieve vaardigheden des te meer. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kunt je ook redden in het Engels. Interesse in techniek is waardevol en al helemaal als je ervaring hebt in onze branche. Verder laten we ons graag verrassen wat je ons te bieden hebt!

Wij bieden:

Een functie waarin wij de kaders stellen, maar waar jij verdere invulling aan kunt geven. Jouw standplaats is ons kantoor in Rijswijk.  De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en passend bij jouw ervaring. Het is een vaste functie, dus als we na een jaarcontract nog steeds gelukkig met elkaar zijn, schromen we niet om deze om te zetten naar een vast dienstverband. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 32- 40 uur per week beschikbaar is, maar zijn hierin flexibel.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met  Karen Kegel op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, ziet Anne Djohari graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.