Functieomschrijving:

Als BIM-Coördinator werk je, samen met de modelleurs, aan het ontwerp van installaties binnen en rondom gebouwen. Je stemt intern de modelleerwerkzaamheden af, controleert de kwaliteit en bewaakt het proces. Met de projectleiders en adviseurs van de diverse ontwerpteams binnen Valstar Simonis zet je installatieontwerpen op en stem je de ruimtelijke inpassing van de installaties in het bouwkundig/constructief model af met de andere ontwerpers. Je maakt zelfstandig afspraken met externe BIM-coördinatoren over de structuur en detaillering per fase van het ontwerp, woont interne en externe ontwerpvergaderingen bij en levert een actieve bijdrage aan de BIM-Protocollen en BIM-Uitvoeringsplannen.

Al meer dan tien jaar zijn we actief in het 3D modelleren in Revit. Met een vast team van  BIM modelleurs zijn we inmiddels zeer ervaren in zowel het Revit-MEP pakket als IFC-uitwisselingen. We maken al jaren onze eigen families (bibliotheekonderdelen) en testen zelfs BIM programmatuur voor fabrikanten. Onze Taskforce geeft BIM-trainingen voor modelleurs, projectleiders en het projectmanagement. Hiermee is het BIMmen verankerd in alle lagen van onze organisatie.

Wie zoeken wij:

Wij ontwerpen installaties en daarom zien we graag dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt in het ontwerpen van W- en/of E-installaties in utiliteitsgebouwen. Naast het ontwerpen, kun je ook modelleren in Revit, heb je kennis en kunde van clash software en -processen en bent communicatief vaardig om interne en externe besprekingen bij te wonen.

Je wordt lid van de Taskforce en we verwachten dat je jouw kennis deelt, BIM-ontwikkelingen volgt en collega’s enthousiasmeert om, op BIM-gebied, te groeien. We hebben vijf vestigingen en daarom zien we graag dat je flexibel bent qua reizen.

Heb jij dit in je mars en wil je in een professionele omgeving laten zien dat je dat met enthousiasme en overtuiging kan doen, dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden:

Naast een uitdagende, informele en inspirerende werksfeer, bieden wij een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een goed salaris en een leaseauto. Je krijgt bij ons veel ruimte om te ontwikkelen, omdat wij de overtuiging hebben dat jouw groei op termijn ook goed voor de organisatie is. Standplaats is ons (hoofd)kantoor in Rijswijk. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar we zijn hierin flexibel.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.