Een gezonde en houdbare wereld is waar we ons bij Valstar Simonis maximaal voor inzetten. We zijn trots dat we mogen werken aan prachtige projecten, zoals de renovatie van Paleis ’t Loo, de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer of het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Onze relaties en opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor complexe, technische vragen en wij zetten onze expertise graag in voor een onafhankelijk advies of ontwerp.

Wij hebben altijd honger naar nóg meer kennis en zijn daarom op zoek naar een adviseur installatietechniek.

Wat ga je doen als adviseur

Als adviseur ben verantwoordelijk voor het succes van Valstar Simonis. Je bouwt en onderhoudt relaties met opdrachtgevers en partners (o.a. architecten) met wie we samenwerken. Je schrijft offertes en werkt aan aanbestedingstrajecten. Vervolgens ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het project. Niet alleen voor het projectmanagement (bijvoorbeeld budget en planning), maar ook voor de technische inhoud. Je adviseert onze opdrachtgevers op het gebied van installatietechniek, waarbij je de integraliteit van het ontwerp niet uit het oog verliest. Je werkt met diverse stakeholders en kunt ieders belangen goed inschatten. Je maakt de ontwerpkeuzes, bij voorkeur met de hoogst mogelijke duurzame ambities. Uiteraard doe je dit allemaal niet alleen want wij werken altijd in teams. Maar jij bent wel de leider die jouw projectteam stuurt naar de kwaliteit die opdrachtgevers van ons verwachten.

We vinden het belangrijk dat we blijven ontwikkelen en we verwachten dat je jouw kennis en ervaring deelt en als coach fungeert voor collega’s. Ook intern acteer je dus als een echte adviseur van Valstar Simonis; een onafhankelijke expert die zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft op het gebied van installatietechniek met als doel een gezonde en houdbare wereld!

Wie zoeken wij

We zoeken een topadviseur, want je wordt één van onze ambassadeurs. Wij zijn gevestigd op meerdere locaties (o.a. Rijswijk, Apeldoorn en Eindhoven) en het is daarom ons om het even vanuit welke standplaats jij je adviseurskwaliteiten laat zien!

Onze ideale kandidaat heeft een relevante TU/HBO opleiding afgerond (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde) en is bekend in/met onze branche.  Je hebt al een aantal jaren ervaring als adviseur van gebouwgebonden installaties en weet hoe je leidinggeeft aan een team. Wij hebben een voorkeur voor een adviseur die kennis en ervaring heeft met complexe projecten zoals ziekenhuizen of laboratorium gebouwen.

Je kunt goed organiseren en weet anderen te enthousiasmeren, zodat er actie uit voortvloeit. Hoewel je weet waar je het over hebt, sta je zeker open voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen. Je begrijpt dat deze houding helpt om de organisatie (continu) te verbeteren.

Het eigendom van ons bedrijf ligt bij de directie en medewerkers en daarom krijg jij op termijn ook de kans om te participeren in een stabiel en ambitieus bedrijf dat bijdraagt aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Interesse?

Ben jij de adviseur die (voorlopig) onze honger stilt? Laat het ons dan weten door jouw sollicitatie te mailen naar Anne Djohari op ad@valstar-simonis.nl . Zij is tevens bereikbaar voor vragen op 070-307 2222.

Wij kijken uit naar jouw reactie!