Wie zijn wij:

Valstar-Simonis is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van technische gebouwinstallaties die zorgen voor comfort, veiligheid en duurzaamheid in gebouwen. Onze opdrachtgevers zijn onder meer universiteiten, ziekenhuizen, overheden en (grote) bedrijven. Onze 65 medewerkers zijn verdeeld over vijf vestigingen en we werken dagelijks aan ongeveer 175 projecten. We zijn goed in het oplossen van complexe technische vraagstukken, maar minder goed in de administratie. Daarom hebben we een collega nodig die ons daarmee helpt!

Wat ga je doen en wie zoeken wij:

We zoeken iemand die net zoveel van cijfers houdt als dat wij van techniek houden. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor de administratie van onze projecten en voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Je hebt ervaring met het (financieel) beheersen van projecten, bij voorkeur in een technische omgeving. Samen met de projectleider(s) stel je betrouwbare prognoses op en trek je op tijd aan de bel als je afwijkingen signaleert. Uit ons ERP-systeem haal je de benodigde rapportages en je weet de weg in Excel en Word. Je bent vanzelfsprekend een opgeruimd persoon en je werkt secuur. Je hebt Hbo-werk- en denkniveau doordat je de nodige ervaring hebt óf je bent nog niet ervaren, maar hebt wel een Hbo-diploma op administratief gebied.

Wij bieden:

Een belangrijke functie in onze mooie organisatie, want door jou weten we wat onze (financiële) stand van zaken is. Jouw standplaats is ons kantoor in Rijswijk en je werkt samen met onze Hoofd Administratie (hij is tevens jouw leidinggevende). De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en passend bij jouw ervaring. Het is een vaste functie, dus als we na een jaarcontract nog steeds gelukkig met elkaar zijn, schromen we niet om deze om te zetten naar een vast dienstverband. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 32- 40 uur per week beschikbaar is, maar we zijn hierin flexibel.

Interesse?

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met mw. Anne Djohari op 070-3072222. Als je wilt solliciteren, zien we graag jouw (korte) motivatie met CV tegemoet per email op ad@valstar-simonis.nl.

Acquisitie is niet gewenst.