Hogeschool Rotterdam Aanzicht

OSCAR TERWIJN

“May the force be with you.”

Per augustus 2019 werkzaam bij Valstar Simonis als BIM-modelleur/coördinator (elektrotechniek). Ik zie mij zelf als een allround persoon; doe dan ook werktuigbouwkundige activiteiten naast de elektrotechniek. Ben naast modelleerwerk ook bezig met interne procesverbetering van BIM, middels BIM-kwaliteitscontroles, valideren van modellen en toepassen en programmeren van scripts. De periode voor Valstar Simonis ben ik werkzaam geweest bij een groot adviesbureau en in verschillende sectoren.

Ik krijg veel voldoening om nieuwe informatie tot mij te nemen en lever graag een kwalitatief product aan een opdrachtgever. Ik zet mij daarvoor 100% in. Het is uitdagend voor mij om een oplossing te vinden waar iedereen mee verder kan. De filosofie (missie en visie) bij Valstar Simonis passen wel bij mij, wat mijn een blij gevoel geeft.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Haagse Hogeschool, Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde. Verder heb ik diverse cursussen gedaan, zoals CAD/Revit en Solibri; maar ook Hogere verlichtingskunde en TVVL-cursussen ‘Werktuigbouwkunde voor elektrotechnici’ en ‘Bouwkunde voor elektrotechnici’.

Diverse projecten passeren gedurende mijn werkzaamheden, zoals woontoren, gemeentehuis, politiebureau, zwembad en vele andere gebouwen. Ben actief in taskforceteams voor interne/externe kwaliteitsaspecten binnen Valstar Simonis, eventueel met behulp van softwareprogramma’s.

Oscar Terwijn
OSCAR TERWIJN
BIM-modelleur / coördinator (elektrotechniek)