Header Erasmus Mc 20190418 Erasmus 6384 Lr

MARTIJN ARKESTEIJN

“Ontzorgen van onze klanten staat bij mij hoog in het vaandel”

Ik ben sinds 2018 werkzaam voor Valstar-Simonis in de functie van Projectleider Werktuigbouwkunde. Na mijn stage- en afstudeerperiode bij Valstar Simonis heb ik ervoor gekozen om praktijkervaring op te doen bij diverse installatiebedrijven. Ik heb zo’n 20 jaar kennis en praktijkervaring opgedaan in zowel project- als onderhoudsomgevingen. Bij installatiebedrijven kom je direct in aanraking met materialen en ontwikkel je een gevoel voor afmetingen en gewichten van componenten en de inpasbaarheid hiervan. Toch wist ik één ding heel zeker: dat ik ooit wilde terugkeren bij Ingenieursbureau Valstar Simonis. Mijn ervaring is hier goed toepasbaar in de beoordeling van onder andere ontwerpen en werktekeningen.

Oplossingsgericht denken bij te nemen hobbels tijdens een (ver)bouwperiode, waarbij een goed samenspel tussen adviseur en installateur leidt tot het beste eindresultaat. Daar kan ik van genieten… Een oplossing bedenken waarin afwegingen worden gemaakt op het gebied van duurzaamheid, investeringskosten en exploitatiekosten.

Ik heb een opleiding HTS Werktuigbouwkunde gevolgd aan de TH Rijswijk. Daarna Hogere Installatie Techniek Werktuigbouwkunde (HIT-W), Energie Prestatie Advies Utiliteit (EPA-U) en op dit moment ben ik nauw betrokken bij de renovatie van diverse bouwdelen van Erasmus Medisch  Centrum en de realisatie van de 8e verdieping van Bezuidenhof.

Martijn Arkesteijn - Onze mensen
MARTIJN ARKESTEIJN
Projectleider Werktuigbouwkunde