Header Lieke

LIEKE DE GROOT

“Je bent nooit te oud om te leren.”

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam voor Valstar Simonis als commercieel administratief medewerker. Hiervoor was ik gedurende 10 jaar projectsecretaresse bij verschillende grote bouwprojecten. Waardoor ik veel geleerd heb over het integrale bouwproces.

Nu houd ik mij bezig met de fase voordat er gebouwd wordt: de acquisitie van Valstar Simonis.

Bij lopende tenders en offerteaanvragen bewaak ik samen met mijn collega dat deze op tijd ingediend zijn en we voldoen aan de eis(en) van de opdrachtgever. Ook zorgen wij dat onze (nieuws)berichten in de social media en de website komen.

Eind 2019 heb ik een bijeenkomst georganiseerd over tenders voor diverse bedrijven. Twee interessante lezers kwamen vertellen over hun expertise en hierna was er tijd om met elkaar de dialoog aan te gaan en ervaringen uit te wisselen. Het gezelschap bestond uit 13 personen, door deze kleine setting ontstonden er leuke en interessante discussies. Zowel privé als zakelijk vind ik het heerlijk om mij creatief te kunnen uiten. Dit mag ik binnen Valstar Simonis volop doen. Zo heb ik in oktober 2019 de master-class ‘Creëer de gunfactor: overtuig door tekst en beeld’ mogen volgen, waardoor ik een frisse blik op onze aanbestedingsstukken heb gekregen.

Lieke De Groot
LIEKE DE GROOT
Commercieel administratief medewerker