JOS BROERSEN

“Samen een mooi en goed functionerend gebouw ontwerpen èn helpen bouwen is een geweldige ervaring voor alle partijen; daar werk ik graag aan mee.”

Werken in de installatietechniek doe ik al lang en graag. Na mijn HTS-werktuigbouw energietechniek opleiding ben ik eerst bij een installatiebedrijf gaan werken en daarna heb ik gekozen voor het advieswerk, sinds 2007 bij Valstar Simonis. Veel ervaring heb ik opgedaan in verschillende sectoren: scholen, kantoren, fabrieken, winkelcentra, woningbouwprojecten, hotels, concertzalen, musea, laboratoriumgebouwen, verpleeg- en verzorgingshuizen etc. En dan zowel nieuwbouw als renovatie/transformatie. Elke sector vraagt natuurlijk zijn eigen aanpak. Ik ben blij dat ik deze ervaringen heb opgedaan en maak daarvan ook graag gebruik bij het adviseren van de klant en het helpen van en samenwerken met collega’s.

Hierbij heeft het aspect duurzaamheid van meet af aan mijn interesse gehad en dat is van steeds groter belang gebleken in de installatietechniek. Valstar Simonis vindt dit thema ook zeer belangrijk, dus dat sluit mooi aan. Bij elk project komt dit onderwerp weer terug en maak ik hier gebruik van.

Recente projecten waar ik mee bezig ben (geweest) zijn het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium in Marknesse, het Supportershome van Ajax, een energieneutraal sportgebouw op Zeeburgereiland, diverse hotels (in Amsterdam, Almere en Den Bosch), de huisvesting van Google in Amsterdam, diverse woon/werk gebouwen in Amsterdam (SPOT, Hessenbergweg, Paasheuvelweg, Slotervaart) en diverse distributiecentra.

LEER MEER COLLEGA’S VAN DEZE VESTIGING KENNEN

No data was found
No data was found