Header Erasmus Mc 20190418 Erasmus 6384 Lr

GERDA VAN DER PLAS

“Meer klantcontact creëren om de samenwerking te optimaliseren.”

Sinds mei 2022 werk ik bij Valstar Simonis in de functie van Contractbeheerder. Vanuit mijn werk als locatiecoördinator (op een klantlocatie) en werkvoorbereider bij diverse installatiebedrijven, heb ik de stap gezet naar een adviesbureau. Daarmee zit je in de projectorganisatie “aan de andere kant van de tafel”. Ik heb ruime ervaring opgedaan met operationele overleggen met de klant om de vraag achter de vraag boven te krijgen. De belangen van de klant zijn vaak verrassend anders dan je in eerste instantie denkt. Door de juiste vragen te stellen, krijg je veel meer begrip voor hun core business zodat je hier op kan inspelen. Het is belangrijk om contact met de klant, buiten de lopende projecten, te houden. Er is altijd wat te doen en wat kunnen wij hierin betekenen?

Mijn opleiding HBO Werktuigbouwkunde heb ik in deeltijd bij Hogeschool NCOI afgerond, nu ga ik de specialisatie HIT-W volgen. Daarin worden duurzaamheid en circulariteit behandeld, dit past helemaal in de visie en missie van Valstar Simonis. Het zijn prachtige thema’s die ik volledig ondersteun en graag mijn steentje aan wil bijdragen. Daarnaast heb ik de cursus Contractmanagement in de Bouw van Avans Plus gevolgd. Dit is een waardevolle aanvulling om de juridische kant van contracten te leren kennen.  

Op dit moment ben ik toegevoegd aan de projectteams van het AUMC, TU Delft en de NS. Voor mij zijn dit deels bekende en daarnaast nieuwe gebieden om te verkennen. Hier ga ik met veel enthousiasme en leergierigheid aan beginnen!

Gerda Van Der Plas
GERDA VAN DER PLAS
Contractbeheerder