Header Paleis Het Loo (101)

FRANS VLIEG

“Duurzaamheid’ en ‘gezond leefklimaat’ zijn voor mij belangrijke thema’s.”

Ik ben ruim 4 jaar bij Valstar Simonis werkzaam als senior projectleider. Met mijn ruim 40-jarige ervaring is deze zeer breed: vanaf ontwerp tot begeleiding in de uitvoering. Deze ervaring heb ik bij diverse adviesbureaus opgedaan. Valstar Simonis is een vooruitstrevend bureau, waarbij veel ervaring aanwezig is die goed wordt gedeeld, zowel intern als extern. Circulariteit en Welzijn zijn onderwerpen waar veel aandacht aan wordt besteed. Dit spreekt mij erg aan.

Door de diversiteit in opdrachtgevers blijft het vak interessant. Elke opdrachtgever heeft haar specifieke wensen, die je ook weer bij andere projecten kunt benutten. Verder zijn er binnen de organisatie specialisten aanwezig waar je gebruik van kunt maken.

Met name de ‘duurzaamheid’ en ‘gezond leefklimaat’ zijn voor mij belangrijke punten om in het ontwerp aandacht te geven en mee te nemen in het ontwerp.

Op dit moment zijn renovatieprojecten zeer actueel en vergen een andere aanpak dan nieuwbouw. Het puzzelen om installaties in de bestaande bouw te vervangen en te verduurzamen vind ik een mooie uitdaging.

Frans Vlieg
FRANS VLIEG
Senior Projectleider

LEER MEER COLLEGA’S VAN DEZE VESTIGING KENNEN