CHRISTIAAN DE VOS

“Installaties dusdanig integreren dat er een duurzaam, gezond en fraai gebouw ontstaat, dat is mijn doel.”

Als adviseur en vestigingsdirecteur bij Valstar Simonis zet ik mij– samen met het team van de vestiging Apeldoorn – in om zowel werktuigbouwkundige- als elektrotechnische installaties te ontwerpen. Hierbij maak ik gebruik van zowel mijn creatieve- en analytische capaciteiten, als mijn ervaring in de installatietechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten; doel is alle installaties zo te integreren dat er een duurzaam, gezond en fraai gebouw ontstaat.

Om tot een geslaagd project te komen, is een goede samenwerking met andere betrokken ontwerp- en uitvoerende partijen van groot belang. Goed overleg met partijen als architecten, managementbureaus, bouwfysische- en andere adviseurs is een absolute voorwaarde. De voldoening is groot wanneer een prachtig project tot stand wordt gebracht tot volle tevredenheid van de klant.

In voorgaande jaren heb ik ervaring opgedaan als projectleider bij installateurs. Nu ben ik al geruime tijd en met veel plezier werkzaam bij Valstar Simonis. Projecten waar ik met trots op terugkijk, zijn: Montessori College te Nijmegen, Brandweerkazerne Den Helder, Junior College Den Helder, Werkgebouw Zuid Apeldoorn, OBC Elst, MFA Kapelle, Koningsbergergebouw, Minnaert gebouw van de Universiteit Utrecht en bij de Wageningen University en Research (WUR) een koel- en vriesgebouw, uitbreiding met sporthal en voorzieningen en bij WBVR de realisatie van de unilocatie.

Momenteel ben ik o.a. betrokken bij de vernieuwing en verbouwing van Paleis Het Loo, OBC Bemmel en adviseer bij de Wageningen University en Research.

Afbeelding Persoon
CHRISTIAAN DE VOS
Adviseur en Vestigingsdirecteur Apeldoorn