Valstar Simonis is al geruime tijd actief in de zorgsector. Veel van onze ziekenhuisprojecten vallen onder mijn eindverantwoordelijkheid. Zo was en ben ik als adviseur nauw betrokken bij onder meer de nieuwbouw voor het Radboud UMC, het Medisch Centrum Haaglanden, Vrije Universiteit/VUmc te Amsterdam en Hospital Nobo Otrobanda te Curaçao.

Na mijn studie werktuigbouwkunde (afstudeerrichting Klimaatregeling) ben ik in dienst gekomen bij Valstar Simonis. Om direct aan mijn eerste ziekenhuisproject te beginnen: het Scheperziekenhuis te Emmen (ontwerp van installaties en het samenstellen van het medisch technisch handboek). Ook ben ik bij andere projecten betrokken geweest, met name in de culturele sector (theaters) en hoofdkantoren voor grote organisaties zoals Shell, Rabobank.

Valstar Simonis is aangesloten bij diverse verenigingen/organisaties. Op die manier blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen in de bouw in het algemeen en in ons vakgebied in het bijzonder. Enkele voorbeelden zijn de Nederlandse Vereniging van technisch facilitairmanagement in de Gezondheidszorg en de Stichting Hoogbouw. Via het lidmaatschap van netwerkorganisatie De Veenmolen leveren we een bijdrage aan de instandhouding van het erfgoed in Nederland.