Sinds ik in 2012 mijn carrière bij Valstar Simonis begonnen ben heb ik aan veel mooie en uitdagende projecten mogen werken; van schaatsbanen tot ziekenhuizen, en van laboratoria tot onderwijs (BO, VO, WO). Door de verscheidenheid van gebouwen en installaties heb ik veel kennis opgedaan van een breed scala aan installaties.

Tijdens mijn loopbaan hebben duurzaamheid en comfort altijd een rode draad in de projecten waar ik aan gewerkt heb, met als kroon op het werk het ontwerpen en realiseren van Atlas, na renovatie het meest duurzame onderwijsgebouw ter wereld en het gebouw van de TU/e waar ik in 2003 zelf aan mijn opleiding Installatietechnologie begonnen ben.

Na diverse rollen binnen Valstar Simonis vervuld te hebben ben ik per 2021 werkzaam als vestigingsdirecteur van ons kantoor in Eindhoven. Hier zal ik leiding geven aan een betrokken en hecht team van 10 medewerkers. Daarnaast zal ik bij diverse projecten de rol van adviseur blijven vervullen.

Ik blijf mijzelf graag uitdagen en vind complexe projecten waarbij creatieve oplossingen gevraagd zijn, dan ook uitermate interessant. Naast de inhoudelijke stimulans op werkgebied, blijf ik mezelf ook ontwikkelen. Zo volg ik moment een MBA-opleiding en train ik voor de beklimming van de Kilimanjaro (hopelijk in 2022).